2777
2789
عنوان

درگیری با مادر همسر 😐😂

428 بازدید | 39 پست

سلام من خیلی کم میام نی نی سایت همیشه میگم خودن مشکلاتمو حل کنم ولی الان واقعا ب راهنمایی نیاز دارم فقد یکی دونفر باشن ک راهنمایی بدن واسم بسه بعدش تاپیکو قفل میکنم کسی هس؟

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از این مادر شوهرا

بخدا خیلی آدم خوبی بود من خیلی دوسش داشتم 

الان از پارساله با من لج افتاده 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

ببینید ما ۳ ساله عقدیم با نامزدم ما گفتیم اول خونه داشته باشیم برا خودمون بعد عروسی کنیم نریم مستاجری و اینا

ی زمین گرفتیم راستش ی مشکلاتی داشت نشد بسازیم الانم تو راه دادگاه و ایناییم 

گفتیم بالای ساختمون پدرشوهرم اینا بسازیم ینی این پیشنهادو خوده پدرشوهرم و مادرشوهرم دادن

منم چون میدیدم خیلی خوبن باهام اصن ن تیکه اینا میندازن ن اذیت میکنن اینا قبول کردم البته ی طرفش برمیگرده ب شوهرم چون از اول خط و نشون کشید برا خانوادش ک تو زندگیمون ب هیچ وج دخالت نکنن

الان ی سال گذشته کارای خونمون تموم شده فقد وصل کردن آب مونده و گاز کشی و کابینت بندیش همچیزش تموم شده منو شوهرم 

ی مدتیه شبا میایم خونه خودمون میخابیم روزاام ک شوهرم سرکاره منم پیش مادرشم

مادرش انگار خونرو واسه خودش میدونه همش با من درگیره 

بخدا من کاری ندارم همیشه احترام نگه میدارم اونم همینجوریه ها ولی جدیدا ی مشکلاتی بینمون ایجاد شده منم ب شوهرم نمیگم نمیخام بینشون دعوا شه چون مطمعنم بگم شوهرم دعواش در میادو لج میکنه و میگه ما میریم مستاجری 

ما سر اینجا ماشینو طلا و موتور هرچی داشتیمو فروختیم تا ساختیمش 

اون زمینمونم نیمه کاره موند ک تو راه دادگاهیم همش واسش ی مشکلاتی داشته و بنگاهی ب ما نگفته بود

اولین مشکلی ک درست شد این بود ک وقتی دربای خونمون اومد بهمون ۷ تا کلید دادن 

مادرشوهرم از هر درب ک در ورودی و دوتا اتاقا واسه خودش برداشته 

خاهرشوهرم بهش گفت چرا برمیداری 

مادرشوهرمم برگش گف ی وقت رفتن خونشون دعوا میکنن میزنن همو میکشن من باید ی کلید داشته باشم 

من خودم اتفاقی فهمیدم بهش نشون ندادم ک میدونم کلیدارو برداشته خاهرشوهرمم بهش گف نکن اینکارو پسر خودتو ار خودت دور میکنی چرا میخای دخالت کنی تو زندگیشون 

خوبه که شوهرت طرف اونا نیست.متاسفانه باهاشون ماجراها داری ولی دیگه کاریه که شده.اول از همه اگه اونجا به نامتون نیست سریع اقدام کنین که فردا راحت نتونن بیرونتون کنن با اون همه خرجی که کردین.دوم اینکه همه چیز تکمیل شد قفل در و بگو شوهرت عوض کنه.به هیچکسم کلید ندید.سوم اینکه صمیمی نشو کم برو و رسمی رفتار کن که احتراما حفظ بشه.تاپیکای بانو ارتمیس و بخون خیلی کمکت میکنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من هیچی ب شوهرم نگفتم چون اگه میگفتم اونوقت کلیدارو میاورد میداد میگف من برنداشتم اونوق من ب چشم شوهرم بد میشدم 

از اینا بگذریم برای همه چیز نظر میده همش از سلیقه من ایراد میگیره من میخام لوازممو طرح چوب بگیرم همش میگه زشته فلانه منم اهمیت نمیدم همش میاد میگه وای چه سرامیکایی انتخاب کردی اصن خوب نیستن منم فقد میگم اینجوری پسندیدم ب نظر خودم خوشگلن 

الان ما برای خونمون دوتا فرش دوازده متری انداختیم فقد فرش هست و کولر وصله همین چیز دیگه نزاشیم قراره ی مدت دیگه لوازم منو ک مامانم خریده از خونمون بیاریم اینجا 

خوبه که شوهرت طرف اونا نیست.متاسفانه باهاشون ماجراها داری ولی دیگه کاریه که شده.اول از همه اگه اونجا ...

اخه من هرکاری کنم کار خودشو میکنه جدیدا تموم مسائلمونو زنگ میزنه ب دختراش میگه حتی ب برادرشم زنگ میزنه میگه اصلا نمیتونه حرف خونشو تو خونه خودش نگه داره 

الان خونشون کولر داره ولی وصلش نمیکنن همش میگن میخایم کولر گازی بخریم بخاطر همین خونشون همیشه گرمه 

یه وقت مهمون میاد برای شام و ناهار اینا برمیداره سفررو میاره خونه ما میندازه میگه اینجا کولر داره 

من خیلی بدم میاد دلم میخاد اولین مهمونایی ک میان اینجا مهمون خونه خودم باشه