بعضی روزا که بیرون میرم همه بهم نگاه کنن حتی اگه آرایشم کم و استایلم ساده باشه بعضی روزا هم بر عکس حتی اگه آرایشم خیلی خوب باشه بهترین لباسامم پوشید باشم خیلی بهم نگاه نمیکنن
ولی در هر دو صورت کم پیش میاد یکی بیاد بهم شماره بده چرا بنظرتون ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا خوشگلی رو تعداد شماره های پسرایی ک خودشون انگار از دسته شتر مرغا جا موندن تعیین نمیکنه
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
خودتو دوست داشته باش ول کن کی شماره میده برا خودت ارزش قائل شو
تو ذهنم سوال پیش اومد چرا یه سری از دوستام انقدر پیشنهادهای خوبی بهشون میشه با اینکه ظاهرشونم از نظر من معمولیه ... اینم به این معنا نیست که خودم رو دوست نداشته باشم
تو ذهنم سوال پیش اومد چرا یه سری از دوستام انقدر پیشنهادهای خوبی بهشون میشه با اینکه ظاهرشونم از نظر ...
منم معمولی ام ولی هرچی پیشنهاد گرفتم از خودم ۱۰پله پایین تر بوده حداقل یعنی انگار به شانسه
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون