2777
2789
عنوان

بیاین یکم خاطره تعریف کنیم بخندیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 51 پست
😂الان فقط موندم چطوری به شوهرم قضییه رو بگم

به شوهرت بگو تبریییییک میگم 

شرکت XVIDEO به بابات زنگ زده بهش تبریک گفتن

و گفتن یک سال اشتراک رایگان داری پیش ما و بن خرید چون تو یکی از بینندگان پر و پا قرص سایت ما هستی و ما به همچون تویی افتخار میکنیم😂😂😂😂

میترسم شرمنده شه 😂ولی برادر شوهرم خیلی خندید منم تو دلم خندم گرفته بود اخه زشت بود بروز بدم

هیچی نگو گناه داره شوهرت خجالت میکشه😂😂

شوکه میکنم اونایی که بهم میگن نمیتونی🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزززززم تازه کاری ؟ خیلی شوق و ذوق داری 😁😁باز چندمه داری میگی 🤣من کیک پز حرفه ای ام دکوراتیو کی ...

😂😂😂حالا تو تخریبش نکن بچه رو

عزیزززززم تازه کاری ؟ خیلی شوق و ذوق داری 😁😁باز چندمه داری میگی 🤣من کیک پز حرفه ای ام دکوراتیو کی ...

تازه کارم عزیزم اره خیلی ذوق دارم 

مدرسم ۲۰ساله سابقش خیلی اونم علاقه به کارش داره😍

چ عالی موفق باشی گل

یسوال الان من خامم یکم مونده تو یخچاله ولی خاسته باشم آستر کشی نهایی کنم اونو اضافه کنم خراب میشه؟

دنیایی فیک پر از دروغ های رمانتیک!!
خیلی اوضاع خیته🤣🤣🤣

😂😂بخدا 

یبارم گفت میرم بخوابم گرفت خوابیدا 

ساعت ۲ شب برام گیف ...ک.سی فرستاده بود برگشتم گفتم چیه؟؟ گف گربست😂دوباره گرفت خوابید

گلم یسوال دیگ 

کیکو آستر کشی کردم ساعت ۱الان بنظرت خامه کشی نهایی؟ یا تا ۳بمونه استراحت 

دنیایی فیک پر از دروغ های رمانتیک!!
تازه کارم عزیزم اره خیلی ذوق دارم مدرسم ۲۰ساله سابقش خیلی اونم علاقه به کارش داره😍چ عالی موفق باشی ...

ن اگه تمیزه و خورده کیک داخلش قاطی نشده عیب نداره     یکم از خامه قبلی و دو سه برابرش خامه تازه قاطی کن با همزن بزن  

سعی کن دستت تند باشه    چون یکم نسبت ب خامه تازه زود وا میره 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
گلم یسوال دیگ کیکو آستر کشی کردم ساعت ۱الان بنظرت خامه کشی نهایی؟ یا تا ۳بمونه استراحت

هر چقد بیشتر بمونه بهتره    بعدا شکم نمیده راحتی  جلو مشتری هم بد نمیشه     اگه عجله نداری بزار داخل یخچال بمونه  

اگه استراحت ندی شکم میده و بیریخت میشه کیک  

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
گلم یسوال دیگ کیکو آستر کشی کردم ساعت ۱الان بنظرت خامه کشی نهایی؟ یا تا ۳بمونه استراحت

هر بار که لایه های کیک رو روهم سوار میکنی دستتو کامل باز کن یه فشار کوچیییییییکی بده که قشنگ ب هم بچسبن و فضای خالیش کمتر شه   اینطوری دیگه بعدا شکم نمیده 

😂😂😂حالا تو تخریبش نکن بچه رو

تخریب نکردم عزیزم  ذوقشو دوس داشتم

خوب استراحت کرد ولی حباب زده هی

با ابپاش از دور بهش اب بپاش با پالت زود صافش کن   تموم حباب های میترکن صاف صاف میشه