2821
2789

بعد از مدتها تصمیم گرفتم یه تاپیک آموزشی بزنم  

در ابتدا مفهوم خود باور رو باز میکنم... باور یعنی چی؟

باور یعنی نگرش ما نسبت به یک موضوع. نگرشی که طی این همه سال عمری که از خدا گرفتیم درون ما نهادینه شده و چیزی نیست که یک شبه بوجود اومده باشه، پس یک شبه هم از تغییر نخواهد کرد!

ما در رابطه با هر موضوعی باورهای متفاوتی داریم و خیلی هاشونم از پدر و مادر و خانواده مون به ما انتقال داده شده

دیده ها و شنیده های ما از بچگی تا به الان سازنده اتفاقات زندگی ماست

و اتفاقات زندگی ما نشون میدن که چه باورهایی داریم!

مثلا شخصی که روابط عاشقانه خوبی نداره قطعا باورهای مناسبی درمورد روابط نداره

ممکنه تو محیط پرتنش خانواده و روابط سمی والدین باهم رشد کرده باشه

ممکنه دوستانش روش تاثیر زیادی داشتن و مدام از خیانت دیدن و کات کردن هاشون به این شخص تعریف کردن 

فیلم و موزیک های شکست عشقی و رمان های مسخره و تاپیک های نی نی سایت هم در دسته این عوامل مخرب قرار میگیرند

بنابراین شخص در نهایت به این نتیجه رسیده که :

روابط خوب وجود نداره

پسر خوب وجود نداره 

همه مردها خیانت میکنن

ازدواج ها همگی با شکست و سردی مواجه میشه و امثالهم...

بماند که  شناخت باورها یک خودشناسی بسیار قوی و ریشه یابی عمیق میخواد و توضیحاتش طولانیه 

اما سوال اصلی اینجاست که چجوری ما این باورها رو تغییر دهیم؟

چجوری از لوپ تکرار و چرخه کارمایی مسائلی که همگی نتایج مشابه دارن خارج بشیم؟

در ابتدا عواملی که باعث بوجود اومدن این باورها میشن باید حذف بشن و عواملی که باعث تغییر نگرش شما میشن باید تقویت و جایگزین بشن و روزانه بطور مداوم بهشون توجه کنید...

ارزش این تاپیک میلیون ها میلیونه چون هیچ کسی اینارو رایگان به شما نمیگه!
پس دقت کنید

اگر دوستان سمی دارید که همشون شکست عشقی خوردن یا طلاق گرفتن یا صبح تا شب دارن ناله میکنن و دوتا گوش شنوا برا درداشون میخوان فورا باید حذف شن!

فیلم و موزیک های غمگین با محتوای شکست به کل باید حذف شن 

اگر والدین سمی دارید باید سعی کنید فاصله بگیرید و خودتون رو درگیر نکنید

مثلا وقتی دارن دعوا میکنن شما برید داخل اتاق تون و یه هدست بذارید تو گوش تون موزیک گوش بدید (البته وقتی باورهای مثبت ایجاد کنید جهان ناخوداگاه این اتفاقات منفی رو از زندگیتون حذف میکنه مثلا وقتی اونا دارن دعوا میکنن شما بیرون هستید درنتیجه اذیت نمیشید و نمی بینید دعواشون رو...)

حالا برای ساختن باورهای جدید باید اونارو برای ضمیرناخوداگاه تون منطقی کنید×

یعنی چجوری؟ بگردید به دنبال روابط عاشقانه ... فیلم های عاشقانه موزیک های عاشقانه و مثبت و شاد... روابط خوبی که تو اطراف تون میبینید و ساختن باورهای مثبت درمورد جنس مخالف تون... انقدر باید ببینید و تائیدشون کنید تا ضمیرناخوداگاه شما بپذیره و قانع بشه که روابط خوب وجود دارن و شمارو از اون چرخه تکراری روابط نامناسب بکشه بیرون!

×تا زمانیکه ناخوداگاه شما قانع نشود هیچ تغییری امکان پذیر نیست×

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...