2777
2789
عنوان

عمل لوزه بزرگسال

143 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من چند روزیه لوزه هام دو‌طرف صورتم عفونت کرده و‌متورم شده باید چیکارکنم؟ دکتر حلق بینی هم نمیشناسم کجا برم جنوب تهران باشه خیلی راحت تر میتونم برم 

اگ‌کسیو‌میشناسید راهنماییم میکنید؟ و‌اینک‌کدوم‌بیمارستان ها خوب بودن رفتین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا در اومده ورمم کرده ب زور اب دهنمم قورت میدم

اگر لکه های سفید روشون دراومده، احتمالا یه ویروس گرفتی، مونو نوکلئوز عفونی،  که اگر این باشه تقریبا یک ماه طول میکشه تا خوب شی.  شاید تب هم داشته باشی. ولی دکتر خوب برو که تشخیص بده این ویروسه ست یا بیماری باکتریایی عه

اگر لکه های سفید روشون دراومده، احتمالا یه ویروس گرفتی، مونو نوکلئوز عفونی، که اگر این باشه تقریبا ...

عع اتفاقن تب لرز شدیدم‌داشتم سه بارم‌سرم زدم خیلیم امپول  این اخرین سری دکتر گف بدنت عفونت کرده باید عفونتا خوب بشه بعد لوزتو‌عمل کنی

اگر لکه های سفید روشون دراومده، احتمالا یه ویروس گرفتی، مونو نوکلئوز عفونی، که اگر این باشه تقریبا ...

عع اتفاقن تب لرز شدیدم‌داشتم سه بارم‌سرم زدم خیلیم امپول  این اخرین سری دکتر گف بدنت عفونت کرده باید عفونتا خوب بشه بعد لوزتو‌عمل کنی

عع اتفاقن تب لرز شدیدم‌داشتم سه بارم‌سرم زدم خیلیم امپول این اخرین سری دکتر گف بدنت عفونت کرده باید ...

پس احتمالا همینه وای بازم میگم یه دکتر با تجربه برو. من شهرخودمون کوچیکه پیش سه تا متخصص رفتم که دارو تشتباهی دادن. رفتم یه شهر بزرگتر پیش سه تا متخصص نوبت گرفتم چون خیلی نگران بودم، هر سه تشخیصشون این ویروسه بود و دارپهایی که دو هفته خورده بودم بهم گفتن اشنباه بوده

عع اتفاقن تب لرز شدیدم‌داشتم سه بارم‌سرم زدم خیلیم امپول این اخرین سری دکتر گف بدنت عفونت کرده باید ...

اگر این باشه ویروسش یکم اذیت میکنه، بدنتو قوی کن، مایعات زیاد بخور، ویتامین سی، خواب و استراحت داشته باش. دکتر واسم امپول دگزا واس کاهش تورم نوشت .

اگر این باشه ویروسش یکم اذیت میکنه، بدنتو قوی کن، مایعات زیاد بخور، ویتامین سی، خواب و استراحت داشته ...

اهااا مرسی ک‌بهم‌اطلاعات دادید 

یعنی نیازی ب عمل ندارم؟ دکتر گوش حلق بینی برم؟

اهااا مرسی ک‌بهم‌اطلاعات دادید یعنی نیازی ب عمل ندارم؟ دکتر گوش حلق بینی برم؟

خواهش میکنم . متخصص عفونی برید عزیزم . من شهر خودمون ی دکتر بیتجربه گفت که باید عمل کنی ولی بیسواد بود. این یه بیماریه دوره شم یه ماهه ست من تازه دارم خوب میشم. خیلی هم طول کشید  تقریبا بیست روز هر روز متورم تر میشدن تا اینکه دیگه رو ب بهبودی رفتم. نگرانش نباشین فقط به خودتون برسین این مدت

صبح و شبم با ابنمک، دهان شویه، قرقره کنید. شربت دیفن هیدرامینم خوبه هر ۸ساعت

دیفن هیدرامین ک همش میخوابونتم اتفاقن داده بهم قرص ازیترومایسین و‌ناپروکسن هم داده 

خواهش میکنم . متخصص عفونی برید عزیزم . من شهر خودمون ی دکتر بیتجربه گفت که باید عمل کنی ولی بیسواد ب ...

منم پنج صب از زور تب لرز رفتم دکتر اونم ن فشار گرفت ن گلومو‌دید فقط سرم امپول داد بعد چند روز دیدم هنوز تب دارم بهتر نمیشم رفتم دو سه تا منطقه بالاتر دکتر خوش اخلاقم بود دهنمو باز کردم گفت اوه اوه سیاه بود لوزم ب جای سفید تب داشتم شب قبلش بالای ۴۰ گفت چجوری زنده ای راستم میگف رختخوابمم داغ بود 

دیروز احساس کردم یکم گرما و بوی سرخ کردنی بهم‌خورد بیشتر متورم شد داخل گلوم  حالا نمیدونم وایستم عفونتش خوب شه برم دکتر گوش حلق بینی یا ن چون میترسم لوزه هام‌همینجوری بخواد بمونه 

منم پنج صب از زور تب لرز رفتم دکتر اونم ن فشار گرفت ن گلومو‌دید فقط سرم امپول داد بعد چند روز دیدم ه ...

ببین عزیزم اگر این ویروس باشه، اصن ازیترو و دارو های باکتریایی اثر ندارن ، من دوهفته داشتم تموم این داروها رو مصرف میکردم و هی بدتر شدم بخاطر همین پاشدم رفتم شهر بزرگتر دکتر. بهش میگن ویروس ebv .از طریق ازمایش هم مشخص میشه یعنی دکتر ازمایش ای بی وی واستون‌مینویسه. یه متخصص عفونی خوب برید.    و اینکه از راه عطسه سرفه بزاق منتقل میشه  این مدت ظرف غذاتونو جدا کنید.  مثل ویروس انفولانزا یا کرونا که درمانش فقط به خودت رسیدنه اینم همینجوریه،  برا من که به حد کرونا اذیتم کرد