2777
2789
عنوان

استرس زیاد

62 بازدید | 4 پست

برای یه موضوعی خیلی استرس دارم 

نمیتونم تمرکز کنم 

همش دلشوره دارم،. انگار لباسشویی تو دلم روشنه

لطفا دعای خیر و انرژی مثبتتون رو شامل بنده هم بکنید تا بلکه از این دل آشوبه دربیارم بتونم تمرکز کنم و تلاشم نتیجه بده انشاالله 

دعاهای دسته جمعی تاثیر خیلی بیشتری دارن 

ممنونم از لطفتون 

براتون صلوات میفرستم 🤍🌱

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

استرس خیلی بده منم خودم اضطرس و اضطراب دارم نمی‌دونم چیکار کنم که رفع بشه

منم همش انگار دلم خالیه 

انشالله خدا بهمون قوت قلب بده

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی وسواس زیاد دارم پرخوری زیاد میکنم و همین بلای جونم شده

منم همینطور