دقت کردین بعضی جاها میرین مهمونی طرف اینقد غذاش کمه ک ادم جراعت نمیکنه بخوره .دختر عموم دعوت کرده بود شش نفر ی دیس برنج دوتا رون مرغ با سیب زمینی .اصلا ادم نیدونه ایا برداره یا برنداره یذره یذره اخرش هم غذا اضاف میاد چون کسی جرات نمیکنه بیشتر برداره ک ب دیگری برسه .بعد دختر عموم میگه من همیشه غذام اضاف میاد .هب عنتر بیشتر بزار ک برداریم دیگه 🤪🤪🤪🤪🤪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از فامیلای ما هم همینه خیلی هم وضع مالیش عالیه ولی هر وقت رفتیم خونه شون با ترس و لرز غذا خوردیم که نکنه به بقیه نرسه.😐😐
فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
خب بگو وقتی نمیتونی یه جمعیت و سیر کنی واسه چی دعوت میکنی
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.