2777
2789
عنوان

اصلا درک نمیکنم خانمایی ک

156 بازدید | 22 پست

دقت کردین بعضی جاها میرین مهمونی طرف اینقد غذاش کمه ک ادم جراعت نمیکنه بخوره .دختر عموم دعوت کرده بود شش نفر ی دیس برنج دوتا رون مرغ با سیب زمینی .اصلا ادم نیدونه ایا برداره یا برنداره یذره یذره اخرش  هم غذا اضاف میاد چون کسی جرات نمیکنه بیشتر برداره ک ب دیگری برسه .بعد دختر عموم میگه من همیشه غذام اضاف میاد .هب عنتر بیشتر بزار ک برداریم دیگه 🤪🤪🤪🤪🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم برام پیش اومده یه بار رفتم مهمونی برنج بهم نرسید و فقط سالاد خوردم حالا تعدادمون هم زیاد نبودا 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یکی از فامیلای ما هم همینه خیلی هم وضع مالیش عالیه ولی هر وقت رفتیم خونه شون با ترس و لرز غذا خوردیم که نکنه به بقیه نرسه.😐😐

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

منم برام پیش اومده یه بار رفتم مهمونی برنج بهم نرسید و فقط سالاد خوردم حالا تعدادمون هم زیاد نبودا

اصلا نمیدونم اون لحظه چرا برا مهمون خسیس و مال جمع کن میشن 

یکی از فامیلای ما هم همینه خیلی هم وضع مالیش عالیه ولی هر وقت رفتیم خونه شون با ترس و لرز غذا خوردیم ...

دقیقا اخرشم نصفش اضاف میاد چون کسی جرات اضاف برداشتن نداره .طرفم ذوق میکنه دستش برکت داره 

اه اه اه 

خب بگو وقتی نمیتونی یه جمعیت و سیر کنی واسه چی دعوت میکنی 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
اصلا نمیدونم اون لحظه چرا برا مهمون خسیس و مال جمع کن میشن

اره واقعا زشته ،اخه جالبه به خدا کسایی که ندارن و ضعیف هستن همیشه مهمونیاشون خیلی خوب و ابرومندانه اس. امان از ادم پولدار و خسیس واییییییییی 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
ما یه بار رفتیم مهمانی کلیی ادمدوتا دیس برنج گذاشته بود خود صاحبونه و خانوادش فقط سه قاشق برنج و سه ...

ماهم دقیقه .دقیقه لقمه غذا سر معدمم له له میزد برای قاش بعدی اما غذا کو