2777
2789
عنوان

سه روز قبل از موعد بی بی چک....

90 بازدید | 6 پست

بچه ها الان سه روز مونده تا موعدم بی بی زدم‌منفی شده به نظرتون هنوزم امیدی هست که این ماه باردار باشم یا منتفیه؟💔

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
صبر کن بعدش بزن انشاالله باردار باشی منم ی ساعت دیگه میرم تست میدم البته اقدام نیستم بی بیم مثبت شد ...

مبارک تون باشههههه😍

برا منم دعا کنید لطفا🥺❤️‍🩹

امروز چند روز از موعدتون گذشته؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک تون باشههههه😍برا منم دعا کنید لطفا🥺❤️‍🩹امروز چند روز از موعدتون گذشته؟

نگذشته خونریزی داشتم قطع نمیشد ی بی بی تو وسایلم دیدم زدم مثبت شد😲😲😲😲ولی تو انشاالله باردار باشی به حق این روز عزیز

ولی یک چیزی بگم رابطتتو ظهر انجام بده زودتر میگیره مثلا بعد ناهار

نگذشته خونریزی داشتم قطع نمیشد ی بی بی تو وسایلم دیدم زدم مثبت شد😲😲😲😲ولی تو انشاالله باردار باشی ...

ان شالله هرچی به هیر و صلاح تونه همون بشه❤️

مررررسی؟

چرا اون موقع بهتره؟؟