2777
2789
عنوان

کات کنم یا نه

232 بازدید | 18 پست

تقریبا ۳ ماه با همیم امروز بهش گفتم چرا انقد بهم گیر میدی یه اداهایی دراورد...داد و بیداد کرد ک اره واسم مهمی و فلان بعد از پشت گوشی بلند بلند نفس میکشید یکم ادای نفس کشیدن حالت تنگی نفس در اورد دوباره یکم با داد و بیداد حرف زد..بعد گریه کرد😐😐😐حالا مکث ک میکرد من میخاستم صحبت کنم همون لحزه دوباره حرفای تکراریشو با داد میگفت نمیزاشت من صحبت کنم..

میگ عاشقمه دفعه اول بهش گفتم خاستگار دارم نمیخامت میخام کات کنم اول ک رف رگشو بزنه بعد اومد گفت ک نه ردش کن من میام با مامان بابات صحبت کنم دیگ قرار شد بعد ۶ ماه بیاد باهاشون برا اشنایی صحبت کنه سر سال هم بیاد خاستگاری به پدر مادرشم گفته و میدونم سر حرفش هست..ولی موندم کات کنم یا نه..

پیک می بوی😂🚫

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تایپک منو خوندی خودت و راهنماییم کردی گفتی چیکار کنم... من نمیدونم چندسالته از بزرگتری یا نه یا هرچی فقط میخام نظر شخصیمو راجب این قضیه بگم ببین درسته که پسرا حرف راست از دهنشون بیرون نمیاد ولی اگه بهت حسی هم نداشته باشن خودشونو انقد اذیت نمیکنن برا موندت میگه گور بابای بعضیا میریم سراغ بعضیا...اگه دوسش داری اونم حس میکنی دوست داره حالا از این تیکه از که گفتی نمیشه تصمیم گرفت ولی سه ماه صبر کردی سه ماه دیگه ام صبر کن شاید واقعا قصدش برات جدی باشه با خانواده باید 

اینو میگم که اگه دوسش داری ول نکنی بری بعد خودت بمونی و پشیمون که دیگه سودی برات نداره

عزیزم تایپک منو خوندی خودت و راهنماییم کردی گفتی چیکار کنم... من نمیدونم چندسالته از بزرگتری یا نه ی ...

چی بگم عزیزم من راستش من اشتباهایی داشتم ک نمیدونم چیکار باید کنم..دوسش دارم ولی رفتارای تو مخی داره (شاید من اینجوری فکر میکنم) ک باعث میشه خوشم نیاد

چی بگم عزیزم من راستش من اشتباهایی داشتم ک نمیدونم چیکار باید کنم..دوسش دارم ولی رفتارای تو مخی داره ...

میخای راجب اشتباهاتت بگی شاید بتونیم بهت کمکی کنیم...خب ببین اگه رفتارای تو مخی داره بهش بگو اگه براش مهم باشی سعی میکنه کنار بزاره این رفتارا رو اگه کنار نذاشت 

خودتو اذیت نکن هرچقدم دوسش داشته باشی وقتی به نظرت احترام نذاره وو اذیت بشی هیچ خوشی برات نمیمونه

اره بگو

پارسال من بهمن با یه نفر رل بودم همون دیت اول گف ک سربازم ولی احتمالا واسه همین کرمان میوفتم اینا..منم گفتم اوکی ازش خوشم اومد با هم رل بودیم تا هفته قبل عید رابطمون خیلی اوکی بود اونم خیلی دوسم داشت اینا بعد من یه شب اتفاقی رفیق پسرمو بیرون دیدم گفتم ک رلم سربازه بیا بریم واسش خرید کنیم اون اومد باکسی ک الان دربارش گفتم اسمشو ب مینویسم..ب اومد انقد درباره رابطه من بد گفت ک من از رلم دیگ خوشم نمیومد واسه همین بهش گفتم کات کنیم اونم اصرار کرد ک نه نرو و اینا ما یکی دو روز کات کردیم من اون روزا با ب خیلی اوکی بودم یه شب رلم پیام داد گف ک تورخدا برگرد منم برگشتم باهاش و اون سربازیش افتاد یه شهر خیلی دور همینجور با ب هم اوکی موندم و رل زدم...الان نمیدونم دقیقا چه خاکی تو سرم کنم یه مدت از عزاب وجدان و بی حصلگی این دوتا افسردگی گرفتم خودشونم متوجه شده بودن..احساس واقعیمم نمیدونم..

میخای راجب اشتباهاتت بگی شاید بتونیم بهت کمکی کنیم...خب ببین اگه رفتارای تو مخی داره بهش بگو اگه برا ...

نوشتم ممنون ازینکه وقتتو میزاری و لطف میکنی بهم🌹🌹🤍🤍

میدونم اشتباه کردم ولی واقعا ۱۲،۱۳ روز کامل ب میگفت که اره اون فلانه اونه بهانه پولاش از باباشه..الکی میگ عاشقته..تو از اون خیلی سر تری و این حرفا..رلمم واقعا عاشقمه اونم برنامه خاستگاری و اینا چیده..ولی من موندم چیکار کنم..

من رلم قیافه و هیکل انچنانی نداره ب هم دست گزاشت رو ضعف طرف خودش قیافه و هیکل داره ولی اخلاق رلم از ب خیلی بهتر هستش..