2777
2789
عنوان

آقاااا من دیگه رد دادمممم.

123 بازدید | 11 پست

الان خونه عمم اینا هستم بعد پاشدم بدم آب بخورم از اتاق دختر عمم که تازه اردیبهشت ۱۱ سالش شد رد میشدم که فهمیدم داره با یه پسره حرف میزنه و چیزای عاشقانه میشه 

فهمیدم خدایاااا این بچه رل داره

اصلا باورم نمیشه 

بعد رفتم باهاش حرف زدم اولش ترسید بعد خیلی پرو پرو ...

خب

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد به من گفت به تو یاد ندادن تو کارای دیگران فضولی نکنی من دهه نودی هستم هر کاری دلم می خواد انجام میدم به هیچ کس هم ربطی نداره 

تو هم حق نداری به کسی بگی 

تازه خیلی بیشرمانه بهم گفت می خوام یه مدتی باهاش باشم و مثل بقیه فقط باهاش بازی و تفریح کنم و بعد ولش کنم 

من علیو دوست دارم با اون هی حرف میزنم البته الان اکسمه ولی هنوز عاشقشم و می خوام مخشو بزنم 

حالا پسره اول دبیرستان ولی قدش کوتاه هست 

اصلا باورم نمیشه 

اینا دیگه چه جونورایی هستن 

یعنی واقعا نمیدونم چی بگم 

مغزم هنگ کرده

امضات،امیدوارم‌که غرق درخوشبختی بشی و به همه ی آرزو های قشنگت کنار عزیزانت برسی آمین🌹🙏

مرسی،چقدر شما مهربونی،خدا خیرت بده

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
۱۱ سال اخه 😐 راستش پسرا هم خیلی پررو شدن میدونن دخترع کوچیکه در معرض تغییرات هورمونی و احساسیه میان ...

همینو بگو من الانم تو این سنم از غلطا نمیکنم اصلا بدم میاد نمیدونم چیکار کنم برام شر نشه حالا

همینو بگو من الانم تو این سنم از غلطا نمیکنم اصلا بدم میاد نمیدونم چیکار کنم برام شر نشه حالا

اگه راهی اومد به ذهنت به منم بگو❤