نمیدونم بخوابم انقدر دلم درد میکنه دیشبم نخوابیدم چون حالم بد بود مسموم شده بودم دیشب رفیقیم غذا بیرون سفارش داریم من خیلی پرخوری کردم شب وقتی اومدم خونه انقدر عطشم زیاد بود خیلی آب میخواستم ۲ تا پارچ آب رو تو ۵ دقیقه خوردم دلم باد کرده بود و صبحش وقتی بلند شدم از خواب خیلی معذرت میخوام اسهال و استفراغ داشتم انقدر حالم بد بود که رفتم دکتر و چند تا سرم و امپول نوشت الانم نمیتونم بخوابم بچه ها چکار کنم دل درد دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه گلم غدا بیرون رو خورده بودم مسموم شده ام اره باید این کار رو بکنم خوب نشدم یه دکتر خوب میرم
عزیزم انشالله زود خوب میشی
آخه من دور از جونتون یه بار فلافل با جعفری خوردم ۳ ۴روز میرفتم دکتر عمومی سرم و آمپول اینا میزدن هیچ فایده نداشت من همینطور درد میکشیدم و رودهام مثل سنگ سفت شده بود حتی سونوگرافی و...هم برام نوشتن😭آخر رفتم دکتر داخلی ۲تا قرص و یه آمپول بم داد مثل آب رو آتیش بود برام گفت از سبزی بوده