خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه گربه توی حیاطمون زندگی میکنه یه مدتی هست یه جوری شده صدای خر خر میده یهویی طوری که میلرزه انگار ک ...
احتمالا هول میزنه موقع غذا داره بالا میاره
یا نونو برنجو کربوهیدرات خورده حساسیت داره
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
نباید بدید عزیزم حساسیتش بیشتر میشخ.کلا نخوره خوب میشه.هرچی که کربوهیدرات یا ادویه داره سمه براش تن ماهی برنج ماکارانی نون اسم میگیره عزیزم رنگش اگه سفید باشه بیشتر حساسیتش
غذای خشک عزیزمپت شاپا دارن یا اسکلت مرغ پخته بدون هبچگونه ادویه و نمکی