2777
2789

چی بودمن ندیدم

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد حرص خوردم بعضیا پول میگیرن طرفو تبلیغ میکنن بخدا گناهه این همه مردم گردنشونه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

گفتن چرا موج نفرت بلند شد بزارید بگم

دروغگویی

خر فرض کردن مردم 

نگاه از بالا به پایین 

غرور زیادی

و اینکه میگن برا سیسمونی نرفته بود

خب مگه نمیگن اینا از ما هستن چطور من نوعی از شهرم نمیتونم بزنم بیرون 

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
انقد حرص خوردم بعضیا پول میگیرن طرفو تبلیغ میکنن بخدا گناهه این همه مردم گردنشونه

آره متاسفانه ،هعی

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
آره متاسفانه ،هعی

همینا ب گوه کشیدن همه جارو 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
نمیدونم تاپیک چی بود ولی تف تو روح دروغگو و متوقعش کنن. قشنگ پاچه پاره بودن تو نوع حرف زدنش مشخص بود ...

دقیقا بعد میگن دارید سیاه نمایی میکنید خب مطمئن باش تحت فشار نبود همینم نمی گفت که ترکیه رفته

دقیقا بعد میگن دارید سیاه نمایی میکنید خب مطمئن باش تحت فشار نبود همینم نمی گفت که ترکیه رفته

ذیدم عکسشو

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
ریا و تز ویر از سر و روشون‌میبارهیا دتونه خالیلتف میگف یه متشین معمولی دارم و سه میلیون پول تو بانکب ...

نه منتشر کرده بود لیست اموالشو تا پسرش فقط یه نیسان و یه موتورو و یه تومن تو کارتش داره گفتم داداش شرمندمون کردید یه چیزیم ما باید دستی بهتون بدیم که😂😂😂😂😂😂😂

آقا اصن بگو رفتم. رفتم سیسمونی بخرم چون دلم میخواد بهترین هارو برای بچه ام بخرم. دلم میخواد تمام مردم کشورم بتونن بهترین هارو داشته باشن. از پدر جانم میخوام بهترین شرایط رو برای مردم فراهم کنه نه اینکه با وقاحت بیاد و برای ما چشم و ابرو بیاد و بگه این حاااااسیه ها طرفداااار داره