2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Mcv دوباره اومده پایین فکر کنم قرص آهن بخواد

نمیدونم عزیزم اگه مینور باشه ام سی وی بالا نمیره زیاد واهن هم نباید بخوره فقط اسید فولیک تاپیک رو زدم برای کسی که ازمایش هارو ببینه نظرش رو بهم بگه ممنون از شما عزیزم 

نمیدونم عزیزم اگه مینور باشه ام سی وی بالا نمیره زیاد واهن هم نباید بخوره فقط اسید فولیک تاپیک رو زد ...

مینور فکر نکنم با این آزمایش ها مشخص بشه من واسه آزمایش ازدواجم فهمیدم مینور هستم نمیدونم آزمایشش فرق داره یا نه

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

مینور فکر نکنم با این آزمایش ها مشخص بشه من واسه آزمایش ازدواجم فهمیدم مینور هستم نمیدونم آزمایشش فر ...

بله اونا نیاز به ازمایشات تخصصی هست ولی تا حدودی کسی که وارد باشه میتونه بگه احتمالش هست یا نه چون نه من نه همسرم نه تو خانواده هامون تا به حال مینور نداشتیم یعنی کسی بهمون نگفته که مینور باشیم ولی این ازمایشات رو احتمال مینور دادن هم هماتولوژیست هم پزشک باز نمیدونم حالا چیز مهمی هم نیست من بابت چیز دیگه تاپیک گذاشتم که کسی ببینه بلد نبودم شخصی بفرستم 

بله اونا نیاز به ازمایشات تخصصی هست ولی تا حدودی کسی که وارد باشه میتونه بگه احتمالش هست یا نه چون ن ...

منم پدر و مادرم مینور نبودن ولی منو خواهرم هستیم از خواهرم بدتر از منه

واسه ازدواجم ۷۸ بود بارداریم تا ۸۳ اومد الان اومده ۷۶🤦🏻‍♀️

امیدوارم دخترتون مینور و اینا نباشه واسه ازدواج به مشکل میخوره درآینده

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

منم پدر و مادرم مینور نبودن ولی منو خواهرم هستیم از خواهرم بدتر از منهواسه ازدواجم ۷۸ بود بارداریم ت ...

شما مینور هستید اگه فقر اهن نداشته باشید نباید اهن مصرف کنید که