2777
2789
عنوان

سلام دوستان عزیزم دکتر زنان خوب در زمینه سقط مکرر در اصفهان میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 36416 بازدید | 118 پست
سلام عزيزم،من بعد از دوتا سقط از دکترم معرفی نامه داشتم و رفتم پیش دکتر شرکت ،۴ ماه بعد بهم نوبت داد ...

حالا شما حضوری برو دکتر شرکت نوبت بگیر ،احتمالا برای سال آینده نوبت میده، بازم خوبه، زمان زود میگذره.

آدرسشم خیابون میر، نرسیده به پل میر ( یا همون پل شیخ صدوق ) ،بن بست ارگ، کنار چاپخانه البرز هستش.

نه عزیزم. من تهرانم.  ولی مورد مشابه شما زیاد دیدم.  تو گروههای سقط مکرر زیادی بودم که ...

سلام عزیزم من هم ازمایش اپکا دادم (۵ بوده) و پیش خانوم دکتر شرکت ویزت شدم میتونم ازتون در خواست کنم ک توی واتساپ یا اینستا باهاتون حرف بزنم یا گروهی چیزی میشناسید ک منو اونجا اد کنید moonstrauckاینم آیدی پسجم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم،من بعد از دوتا سقط از دکترم معرفی نامه داشتم و رفتم پیش دکتر شرکت ،۴ ماه بعد بهم نوبت داد ...

سلام عزیزم میتونم بپرسم مشکلتون چی بوده چون خودمم ازمایش آپکا دادم و پنج بوده

سلام عزیزم میتونم بپرسم مشکلتون چی بوده چون خودمم ازمایش آپکا دادم و پنج بوده

سلام عزیزم،منم مشکل آپکا داشتم، ۱۰ بود.

رفتم پیش دکتر شرکت، دو ماه پردنیزولون و آسپرین و اسید فولیک مصرف کردم و بعد اقدام به بارداری کردم، الآن به لطف خدا باردارم و دکتر شرکت گفت پردنیزولون و هپارین و آسپرین مصرف کنم، فکر می کردم سرم ivig میده بهم که گفت فعلا احتیاج نداری، دیگه امید به خدا، الآن ۷ هفته هستم.

سلام عزیزم،منم مشکل آپکا داشتم، ۱۰ بود. رفتم پیش دکتر شرکت، دو ماه پردنیزولون و آسپرین و اسید فولیک ...

سلام عزیزم میشه شماره تلفنتونو بزارید من باهاتون در تماس باشم در خصوص درمانتون 

من باردار هستم پیش دکتر رقایی میرم،اصلا راضی نیستم،اصلا وقت نمیذاره،اعصابم خورد میشه هر باری میرم،ویزیت پیشش،داروهاشم خوب نیست.برا سقط هم کیلو کیلو دارو میده ولی بچه را نگه میداره

سلام عزیزم،منم مشکل آپکا داشتم، ۱۰ بود. رفتم پیش دکتر شرکت، دو ماه پردنیزولون و آسپرین و اسید فولیک ...

منم آپکام ۱۰ هست بهم گفتن لنفوتراپی کن . دکتر شرکت ب شما اصلا پیشنهاد لنفوتراپی نداد ؟

توی بیمارستان میلاد پروفسور طاهری دکتر قهیری لشنی ..... هستن .‌

درمانگاه زنان بیمارستان میلاد .‌هر روز یکیشون

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد