2777
2789

همیشه که نمیشه بیای نی نی سایت و غم هات رو به اشتراک بزاری🙃

من یک مادرم که پسرم ده ماهشه 

شیر خودم رو به پسرم میدم 

وزنم در طول بارداری خیلی بالا رفت 

وقتی بچم دنیا اومد هم بیشتر شد چون اطرافیان میگفتن شیر خودت رو میدی زیااااااد بخور شیرت کم نشه 😐و این موضوع باعث شد من بشم ۷۸🌝

اما الان که حدودا یک ماهه داره میگذره من شدم ۶۸😍قدمم ۱۶۲

فقد باید غلبه کنی به نفست 

کار نشد ندارع 

اینم بگم من همه چی میخورم اما کم 

قند مصنوعی رو حذف کردم و چون شیر میدم باید بیشتر از بقیه بخورم 

روزی یکساعت هم تو خونه ورزش میکنم چون شرایط باشگاه رفتن با بچه کوچیک رو ندارم 😊

این تاپیک هم امیدوارم انگیزه ای باشه برای کسایی که دوست دارن لاغر شن 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم بهتون افتخار میکنیم متقابلا 😊❤️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

چجوررژیم گرفتی افرین واقعا

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
چجوررژیم گرفتی افرین واقعا

راستش صبحانه ها معمولا تخم مرغ آبپز میخورم بدون نون و یدونه گوجه 

نهار هم هرچی باشه میخورم کم اما ،مثلا برنج ۱۰قاشق 

ببین این خیلی مهمه که آب زیاد بخوری 

و ورزش کنی 

تو آب هم دانه چیا بریزی حتما چون خیلی مفیده و سیر نگه میدارم آدم رو 

راستش صبحانه ها معمولا تخم مرغ آبپز میخورم بدون نون و یدونه گوجه نهار هم هرچی باشه میخورم کم اما ،مث ...

خب یعنی بین ناهار وشام هیچی نمیخوری

میوه چی

شام چی

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
قربون شما 💋😁

فدایی داری🙂😘😘🌹

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕