2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میشه بیاد

225 بازدید | 26 پست

دوستان من دوره پریودیم ۷روزه هس بعد این ماه روز۵ رابطه محافظت نشده داشتم بعدازرابطه هم دوروز لکهدبینی داشتم تاپریودم تموم شدقرص اورژانسی و بعدازدوروز خوردم امروز روز ۱۵ سیکلم بود ومن به اندازه چنتاقطره خون خیلی قهوه ای که تقریبا بویی هم‌نداشت لک دیدم حالا نگرانم از اینکه این لک لانه گزینی نباشه

بنظرتون برای چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا لانه گزینی یا اثرات قرص اورژانسی

باید چندروز دیگه بی بی چک بزنی

بعید میدونم توی ۵سیکل تخمک گذاری داشته باشی

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
پس این لک برای چی بودنیازه برم دکتر؟

قرص ها هورمونی هستن دیگه 

نمیدونم هر جور خودت صلاح میدونی راجب دکتر نظری ندارم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
هیچ وقت توی پریودی رابطه جنسی نداشته باشین!حتی نطفه ای هم که توی پریودی بسته بشه خوب نیست

میدونم  

من پریودم ۷روزه هس ولی ۳روز خیلی کم خونریزی دارم بقیش درحد یکی دوقطره خونه

خرشدم نفهمیدم الان دارم به غلت کردن میافتم 

دوتابچه دارم موقع زایمان بچه دومم دکتر بهم گفت چسبنگی خیلی زیاد دارم به هیچ عموان نباید بارداربشم

الان چه غلطی بکنم

نیازه برم دکتر؟

یا لانه گزینی یا اثرات قرص اورژانسیباید چندروز دیگه بی بی چک بزنیبعید میدونم توی ۵سیکل تخمک گذاری دا ...

اخه میدونی قبلناهم چن بار قرص استفاوه کردم ولی هیچ وقت لکه ندیدم موقع بارداری پسر اولم موقع لانه گزینی ۳روز لکه بینی داشتم

میگم نکنه الانم.........

وای خدایا غلط کردم  

ولی اخه تخمک حداقلش ۱۱سیکل ازاد میشه اسپرم از روز ۵تا۱۱ زنده میمونه