2777
2789

قبل از وارد شدن به یک رابطه هدف و نیت خودتون رو مشخص کنید و برا خودتون چارچوب مشخص کنید ،

هدف از رابطه شما چی هست ،ازدواج یا دوستی ،آیا طرف مقابل هم همین نیت رو داره!!! و رابطه رو در همون چارچوب ادامه بدید، واگه از اون چارچوب خارج شد بهتر شما هم از اون رابطه خارج بشید ،اما با نداشتن نیت و هدف از رابطه، خودتون و کس دیگه ای رو باعث آسیب بهش نشید!!!

و از ترس تنهایی و داشتن یک نفر ،اونو بدبخت نکنین.

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

هیچ وقت درک نکردم کسایی روک از تنهایی میترسن و میرن تو رابطه 

چیهههه همش یکی بت رنگ و پیام بزنه و حرف بزنه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت درک نکردم کسایی روک از تنهایی میترسن و میرن تو رابطه چیهههه همش یکی بت رنگ و پیام بزنه و حرف ...

همونا هم به خودشون آسیب میزنن هم به طرف مقابل زمانی که فکرش رو نمیکنن وابسته میشن ،و بعد هم میان گریه و ناله میکنن فارغ از اینکه مهمترین اشتباه تصمیم اشتباه اولیه بوده که اسیبش رو بعدا میخوره ،

نمیدونم چرا رابطه داشتن الان شده برا همه افتخار بدون اینکه درکی از رابطه و داشتن شرایط رفتن تو رابطه رو داشته باشن.

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.