2777
2789
عنوان

اگر میشه فقط لرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست
چه قشنگ من ندیدم اصلا اسی اگر عکس دارین بزارین ممنون

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم

عزیز حالا قطار چند نوع داره ولی واسه لباسهای ما معمولا همون عکس اولی رو میپوشن مردامون دومی

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
وای چقدر قشنگه 😍

مرسی عزیزم چشمات قشنگ میبینن

ما لر کهگیلویه و بویراحمد می‌بندیم

متاسفانه خیلی رسم بدیه هر سال کلی تلفات داره همین تفنگ ها تو همین استان شما خودم چندتا دختر خونبستی دیدم که سر همین تفنگ بازی ها مجبورشون کردن ازدواج زوری کنن وزجر بکشن من یه بار عروسی اومد چندتا خانم بسته بودن به نظرم خیلی کار زشت ناپسندیه اصلا جالب نیست

خودمم لرم بشدت مخالف تفنگ وتفنگ داری وتفنگ بازیم چون متاسفانه خیلی عروسیهارو به عزا تبدیل کرده  تو شهر ما متاسفانه یه پدر  پسر بچه خودشو تو خونه خودش اشتباهی تفنگ از دستش دررفت وکشتش 

متاسفانه خیلی رسم بدیه هر سال کلی تلفات داره همین تفنگ ها تو همین استان شما خودم چندتا دختر خونبستی ...

من اطلاعی از جاهلیت بعضیا ندارم 

ولی برای فرهنگ من چیز ناپسندی نیست و قرار نیست باهاش تیر اندازی بشه به صورت نمادین میبندیم و چون دو طرف عروسی هم فرهنگیم ناپسند حساب نمیشه