2777
2789
عنوان

فرهنگیان وپزشکی

204 بازدید | 12 پست

سلام من الان درصدهام رونگاه کردم فیزیک 40شیمی33ریاضی17زیست 33تراز8200 بهم داده اما باکمال تعجب فرهنگیان دعوت نشدم معدلم در بدترین حالت18.6 یا18.7 میشه لطفا برام دعا کنید پزشکی تعهدی قبول بشم

انشاالله قبولی عزیزم 

میشه لطفاً نظرت رو در مورد نمرات دختر خاله منم بدی ممنون میشم 

تاپیک آخرم 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

حتما عزیزم 🤲🏻💖. 

چه شهری هستی ؟ 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟؟؟؟آخه تخمین رتبه اینجوری نشون نمیده ۲۵۰۰تا۳۵۰۰ میده .بخدا کلافه روزگارم بیچاره دخترم .و بچه ...

من خودم الان یک افسرده هستم ولی نگران نباش تخمین رتبه ها بدبینانه نظر میدن  رتبه پارسال منو20 هزارتا بیشتر نشون میدن

واقعا ؟؟؟؟آخه تخمین رتبه اینجوری نشون نمیده ۲۵۰۰تا۳۵۰۰ میده .بخدا کلافه روزگارم بیچاره دخترم .و بچه ...

فقط میتونم بگم دخترت خییییلی تلاش کرده انشالا فارغ از نتیجه زندگیه شخصیه خوبی داشته باشه منم تراز کنکورم 8200 ولی تراز معدل بالای 9500 هست بنظرم برای من که یه ادم استرسیم خوبه ولی پارسال افسردگی گرفتم که 3تا از بچه های کلاس با درس نه چندان خوب با سهمیه 25 دارن پزشکیه شیراز میخوننن

فقط میتونم بگم دخترت خییییلی تلاش کرده انشالا فارغ از نتیجه زندگیه شخصیه خوبی داشته باشه منم تراز کن ...

عزیزم دیگه خیلی استرس به خودت نده این باقی مانده روزها رو هم تلاشت رو بکن انشالله به آنچه میخوای برسی عزیزم.

دختر منم خیلی استرسیه از استرس پوست دستش کاملا خشک شده نمیتونه خودکار دستش بگیره .معده ش داغون شده .بمیرم براتون که انقد زحر میکشین .انشالله خدا نتیجه زحماتتون رو بده 😘حالا برو بگیر بخواب فردا با انرژی پاشو درس ت رو بخون عزیزم