2777
2789

سلام بچه ها

من ۲۰ روز پیش ۴ تا النگوهامو بردم دادم به یه طلاسازی که طرف آشنا بود قرار بود طلاهامو ذوب کنه و ۵ تا النگوی طرح جدید و شماره ۱ بهم تحویل بده..

چون آشنا بود وقتی بهش گفتم رسید بده گفت لازم نیست فقط تو یه برگه نوشت ۱۴۰ گرمه طلاهات موقع تحویل اینو بیار 😢😢😢

قرارشد ۱۵ مرداد تحویل بده که رفتیم گفت داده لیزر و آماده نشده😓😓😓

دیروز زنگ زدیم گفت من مسافرتم طلاهاتو دادم به دوست که طلافروشه ۴تاشو دادم اونجا برو بگیر ..

الان شوهرم رفته پیش دوستش گفته راستش به من چیزی نداده فقط گفته دوتا النگو از ویترینت بده به فلانی ، راستش طلاهاشو دزد زده رفته دنبال دزدا ۵ روزه ..😭😭😭😥😥

هرچی هم زنگ میزنیم جواب نمیده ، من الان چه خاکی تو سرم بریزم آخه؟ 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

ببخشید بچه ها گرم و اشتباه نوشتم قاطی کردم ۲۵ گرمه 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا نگرانی 

اون آقای طلا ساز بیچاره شده😔😔😔😔😔😔طفلییییی😕😔😔

ایشالا که دزد زودتر پیدا میکنه

پیدام نکنه بیچاره مجبوره از جیب خودش بده دیگه😔😔😔😔😔😔😔

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

باز خوبه گفته دوتا از ویترینت بده😯

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

عزیزم اگه آشنا باشه و ادم خوبی باشه که انقدر بهش اعتماد داشتی که رسید نگرفتی پس مطمئن باش پولت رو نمیخوره .حتما الان گرفتار هست بهش زمان بده . فکر نکنم یه طلا فروش بخاطر چند تا النگو اعتبار خودش رو بیاره پایین حتما واقعا مشکلی براش پیش اومده .