2789
عنوان

سرویس عروسی

132 بازدید | 16 پست

مادرشوهر و پدر شوهرم اصلا به روی خودشون نیاوردن کوچک ترین خرجی کنن واسه عروسی همه رو شوهرم کرد بهش گفتم تقصیر خودته که نمیخوای ، یدونه سکه کامل داشتم فروختم گذاشتم رو پولش که واسه خودم سرویس بگیرم خیلی میسوزم دخترای فامیلشون همه چقد النگو و سرویس دارن دیروز که حرفش شد هرچی از دهنش در اومد به من گفت 🥲 تقصیر منه یعنی؟ 

براچی میگی خب ؟ یا نمیکردی یا هیچی نگو دیگه حالا ‌.

بخدا برا ما هم ننه باباش کجا بودن ؟ اهان چرا ب عنوان مهمان اومدن ! 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

کاش با این شرایط ازدواج نمیکردی آدم بعدا عقده میشه براش

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

براچی میگی خب ؟ یا نمیکردی یا هیچی نگو دیگه حالا ‌.بخدا برا ما هم ننه باباش کجا بودن ؟ اهان چرا ب عن ...

اخه پدر مادر من خداییش همه کار کردن بهترین جهاز رو دادن میگه مگه چیکار کردن ! هرکاری هم کنی طرف مامان باباشو میگیره که تو سختی هیچ کمکی بهش نمیکنن 

کاش با این شرایط ازدواج نمیکردی آدم بعدا عقده میشه براش

به خدا انقد حرص میخورم روز عقد واسه من یه سکه یه گرمی اورد در صورتی که گفته بود نیم سکه میارم بعد فهمیدم واسه خودش یه انگشتر بزرگ خریده بود 😐

همین که از خودت مایه گذاشتی سکه دادی بهش باید انتظار این رفتارهاروهم داشته باشی

اره واقعا اشتباه کردم البته به خاطر حفظ ابرو جلو خانوادم وگرنه به اونا بود که تا الان هیچی نمیگرفتن

اره واقعا اشتباه کردم البته به خاطر حفظ ابرو جلو خانوادم وگرنه به اونا بود که تا الان هیچی نمیگرفتن

چرا نمیزاری وظیفه ی شوهرت وظیفه ی شوهرت بمونه 

از الان داری راهتو اشتباه میری 

چرا نمیزاری وظیفه ی شوهرت وظیفه ی شوهرت بمونه از الان داری راهتو اشتباه میری

از اول من دستشو گرفتم چون دلم میسوزه سریع و اونا تره هم براش خرد نکردن هرکاریم کنی خیلیییی طرفشون رو میگیره بی لیاقت 

اخه پدر مادر من خداییش همه کار کردن بهترین جهاز رو دادن میگه مگه چیکار کردن ! هرکاری هم کنی طرف ماما ...

منم همینطور عزیزم . ببین هرچی ب اینا فکر کنی زندگی خودت خراب میشه بیخیالشو 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
به خدا انقد حرص میخورم روز عقد واسه من یه سکه یه گرمی اورد در صورتی که گفته بود نیم سکه میارم بعد فه ...

من سر این موضوعات دارم به طلاق فک می کنم روم نمیشه بگم بهش دارم خودمو فدا می کنم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
من سر این موضوعات دارم به طلاق فک می کنم روم نمیشه بگم بهش دارم خودمو فدا می کنم

جدی ؟ منم یه وقتایی میگم ول کنم همه چیو راحت شم ولی از ترس خانوادم نمیتونم به خاطر اقا ۵ سال تو روی همه وایسادم کیه که قدر بدونی پس تو هم مثل منی