2777
2789

من  با خواهرم دوقلو هستم . 

ویژگی خوب داره ولی من با دوقلو های زیادی که در ارتباطم همش از بدی دوقلو بودن مینالن .

اره از دور قشنگه مثل همن ،لباس خوشگل مثل هم میپوشن .

ولی اکثرا توی دوران مدرسه تنها هستن ، چرا چون همیشه قلشون مثل یه همکلاسی باهاشه و اون موقع خیلی احساس تنهایی نمیکنه بعد که جدا شدن میفهمن که چقدر توی ارتباطلت و دوست پیدا کردن مشکل دارن و کاری که دیگران راحت انجام میدن اونا تازه توی هجده سالگی میخوان انجام بدن .

بیش تر از بقیه خواهر و برادر ها مقایسه میشن و یه جورایی مدام حتی توی کوچیک ترین چیز ها در حال مقاسه هستن .

اصولا پدر و مادر ها دوقلو ها رو جوری بار میارن که مکمل هم باشن نه یه فرد مستقل و کامل . 

من خودم اگر روزی بخوام بچه دار بشم دوست دارم بچم با فاصله سنی باشه .اگرم دوقلو یا چند قلو شد حتما یه بچه دیگه هم میارم که بچه ها یه خواهر یا برادر که باهاشون فاصله سنی داشته باشه رو حس کنن . و هر کدومشون رو یک فرد کامل بار میارم .

البته استثنا همیشه هست ولی با بیش ترشون که حرف میزنن اینا رو میگن .

خیلی موارد دیگه هم هست که دیگه اینجا طولانی میشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر قشنگ و دقیق گفتی تا حالا به این مسائل فکر نکرده بودم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
من دوقلو هام دختر پسرن همکلاسی نمیشن لباس هم اسپرت میپوشونمشون ولی ی رنگ نیس😁🤣

خب بعدا مقایسه نمیشن ؟

توی مدرسه اینکه چرا شرایطشون یکی بوده ولی اون ۱۹ شده اون یکی ۲۰ ؟

بزرگ تر که بسن این مقایسه ها خیلی به چشمشون میاد

من دوقلو هام دختر پسرن همکلاسی نمیشن لباس هم اسپرت میپوشونمشون ولی ی رنگ نیس😁🤣

ای خدا😍😍😍😍 من خیلی دوقلو دوست دارم یه سقط هم داشتم که گند زد تو روحیم اما دکتر اجازه دوقلو نمیده میگه بارداریه پرخطره ولی برای خدا که کاری نداره

من حوصله بارداری دوم رو ندارم خیلی دلم میخواست دوقلو باردار میشدم شکم اول بچم الان بهونه خیلی میگیره ...

نگهداری از بچه دوقلو خیلی سخته ، باید اعصاب و ارامش داشته باشین . 

خب بعدا مقایسه نمیشن ؟توی مدرسه اینکه چرا شرایطشون یکی بوده ولی اون ۱۹ شده اون یکی ۲۰ ؟بزرگ تر که بس ...

من ازهمین الان میبینم دخترم نسبت ب پسرم خیلی باهوشه مثلا الان راه میره اما پسرم تازه یاد گرفته چهاردستو پا بره دخترم هرچی میگم و میگیره اماپسرم زود ب زود نمیگیره

ای خدا😍😍😍😍 من خیلی دوقلو دوست دارم یه سقط هم داشتم که گند زد تو روحیم اما دکتر اجازه دوقلو نمیده ...

اره دقیقا منم32هفته اورژانسی سزارین شدم استراحت مطلق میخاد همچی هم دست خداست امیدورام خدا بهتون همونچیزی ک میخاینو بده

نگهداری از بچه دوقلو خیلی سخته ، باید اعصاب و ارامش داشته باشین .

یکی از اقوام سه قلو داره هر سه تاشون هم متفاوت مثلا یکیشون منظمه یکی شلخته یکی دیگشون اشوب بپا کن 😂 یکی درس خون اون یکی تنبل و...