الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلت برای خانوادت بسوزه...اینکه اگه خودکشی کنی دیگه نمیتونن سر بلند کنن قراره چقدر کنایه بشنون یه روز ...
خدا جوابمو نمیده... بخدا خیلی تحت فشارم، خیلی ناامیدم، خیلی قلبم شکسته، از همه ناامیدم، تو خیابون گریه م میگیره، از گریه کردن خسته شدم، دلم فقط میخواد نباشم... همین. مگه تقاضای زیادیه؟ هیچکس منو دوست نداره، همه ازم فراری ان... اخلاقم بده عصبیم ولی هیچوقت بد کسیو نخواستم هیچوقت کسی و آزار ندادم... تو خودمم همیشه... ن بلدم بخندم ن بخندونم، همیشه عصبی و غمگینم... نمیتونم شاد باشم از بچگی آسیب دیدم همه جور آسیبی... آسیب روحی روانی تا جسمی... سو استفاده و ... واقعاً خستم... برام دعا کن
باور کن این دنیا خیلی زود میگذره الان صد سال گذشته خیلی اداما به دنیا اومدن و فوت شدن منم مشکلاتی برام پیش اومد گریه میکردم فکر خودکشی بودم ولی به اخرش فکر میکردم دیگه نه این دنیا رو دارم نه اون دنیا خانوادمم که باید از اینو اون کنایه بشنون و .... اخرم به این نتیجه رسیدم بمونم زندگی کنم ببینم اخرش چی میشه این دنیا
من هیچکاری نمیخام کنم... از سرپا کردم خودم خستم... باید خود خدا معجزه کنه... خیلی زمین خوردم و پاشدم... اینبار دیگه نمیتونم... نمیخوام! اگه قراره هربار ک کم میارم خودم پتشم خودم بجنگم خودم قلبمو خفه کنم پس اون خدا اون بالا داره چکار میکنه چ نقشی داره تو زندگی منه بنده ش؟
من هیچکاری نمیخام کنم... از سرپا کردم خودم خستم... باید خود خدا معجزه کنه... خیلی زمین خوردم و پاشدم ...
تو ازم نخواستی ولی بذا بهت بگم
حتما تو شهرتون گلزار شهدا دارین فردا شب جمعه پا میشی میری اونجا چشاتو میبندی و بین اون همه شهید یکی رو انتخاب میکنی
میشینی سر قبرش زاررر میزنی همه در داتو بهش میگی قسمش میدی و بهش میگی من دیگه نمیکشم دقیقا همین متن بالارو که برام نوشتی بهش بگو و همه چیز رو بسپار بهش هر وقت باز دلت گرفت پاشو برو پیشش
تو ازم نخواستی ولی بذا بهت بگمحتما تو شهرتون گلزار شهدا دارین فردا شب جمعه پا میشی میری اونجا چشاتو ...
باش🫂 ولی من هیچی از خدا نمیخوام....
مرسی. 💔
اگه ان شاءالله امشب مردم ک هیچ، اگه زنده موندم میرم عزیزم. فقط برای اینکه قلبم آروم بگیره، هیچی نمیخام. هیچی خوشحالم نمیکنه... شبت بخیر مرسی ک وقت گذاشتی جانم