2777
2789

به چشم زخم  و ... اصطلاحا در علم میگن شبه علم چیزایی که یا دلیل ندارن یا دلیل مشخص ندارن و بر اساس علوم شناخته شده نیستن این توضیح چشم زخم 

من شهر کوچکی زندگی میکنم ( زنجان ) 

تقریبا همه همو میشناسن 

یکی از آشنا ها همسایشون رفته مکه و خیلی جوون بوده و شوهره گوید وکیل بوده و گویا آزاد سهمیه مکه خریده رفته

انقد اطرافیان گفتن و گفتن که شوهره تو مکه سکته کرده و مرده 😐

جالبه بگم انقد تو زنجان امکان چشم زخم بالاس که من کلی پولدار میشناسم که برای این که چشم نخوردن تو محله های معمولی زندگی میکنن در حالی که میتونن تو فرشته تهران خونه داشته باشن 

نتیجه : جغرافیا خیلیییییییییییی مهمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدارحمتش کنه حتما گرما زده شده 

من عصر رفتم بیرون تپش قلب گرفتم گفتم الانه که بمیرم از گرما

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
طبق تحقیقات هرچقدر یه منطقه کوچیکتر، با امکانات کمتر و از نظر فرهنگی سطح پایین تر بوده اعتقاد به چشم ...

😐😐😐

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
طبق تحقیقات هرچقدر یه منطقه کوچیکتر، با امکانات کمتر و از نظر فرهنگی سطح پایین تر بوده اعتقاد به چشم ...

دقیقاااااا

و نمی‌دونم واقن چرا انقد هم اثبات میشه هر روز 

[QUOTE=343466001]فک نمیکنم اگه تو نیویورک به دنیا بیای برای ی مسافرت چشم بخوری [/QUOTربطی نداره بستگی داره مردم چقدر حسودن

خیلی ها پولدار ولی چشم دیدن رشد تو رو ندارن

چشم ندارن ببینن تو دو قرون پول داری 

نیویورک و زنجان هم نداره

[QUOTE=343466001]فک نمیکنم اگه تو نیویورک به دنیا بیای برای ی مسافرت چشم بخوری [/QUOTربطی نداره بستگ ...

حسادت تو وجود همه آدما هست اما چشم خوردن جدا از حسادته

آقایون دعوت به دوستی ندن
[QUOTE=343466001]فک نمیکنم اگه تو نیویورک به دنیا بیای برای ی مسافرت چشم بخوری [/QUOTربطی نداره بستگ ...

بحث نسبیته 

من نمیگم فقط جغرافیا مهمه 

ولی میگم که نسبت زیادش تاثیر جغرافیاس