2821
2789
عنوان

ترس از سزارین

1276 بازدید | 25 پست

من دو تیر سزارین وادم که شنبه میشه می ترسم واقعا 

مادر شوهرم ساکم چیده 

ولی دلشوره خیلی بدی داری 

می ترسم نکنه اتفاقی بیفته 

من خیلی تحملم برای درد کمه بعد از زایمان می گند خیلی درد داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که با درد کشیدن چند ساعته آمپول فشار   آخرم سز شدم .انگار وارد بهشت شدن از. بس نه دردی داشت نه ترس .

اصلا نترس اصلا متوجه نمیشی

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://ninisite.co/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من همه ی اطرافیان اونایی که سزارین کردن میگن دوباره سزارین و انتخاب میکنن اونایی که طبیعی بودن میگن کاش سزارین میکردیم عزیزم سزارین خیلی راحت تر از زایمان طبیعیه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

هیچی ترس نداره. دو مدل آمادگی برای سزارین داریم یکی بی‌حسی از کمر که عوارض خودشو داره و مهم ترین ویژگی اش اینه که نی نی ات رو همون موقع میبینی. دومی بیهوشی کامل هست که مطمئن شو بیمارستان خوب میری که متخصص هوشبری اش درست و حسابی باشه و حداقل دوازده ساعتم چیزی نخور که بتونی بیهوش بشی. 

بعدشم که پمپ درد میگیری و هر وقت خیلی درد داشتی ی دکمه و راحت میشی ی عالمه مسکن میره تو خونت و تحمل در برات راحت تره. دو روزم تو بیمارستان تحت نظری و بعدشم زیاد درد نداره راستش عادت میکنی. فقط اولین راه رفتن بعد سزارین هست که جیغت رو درمیاره قیه اش خوبه. طبیعی خیلی بده که این همه درد میکشی آخرشم با زور و بلا و فشار میاد بیرون و چن وقت درگیر بخیه های اون نقطه ای و حتی ممکنه عفونت هم کنه. سزارین میشی و راحت. امیدوارم بخیر باشه. دعاهای خوب کن برای همه