2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو راضی کنم

568 بازدید | 21 پست

یه دختر پنج ساله دارم عاشق تولده ؛تاحالا براش تولد نگرفتم بعنی زمان کرونا بدنیا اومد هیچ مراسمی هم براش نگرفتم الان میخوام یه تولد مفصل براش بگیرم خونم کوچیکه میخوام تو سالن جشن براش تدارک ببینم ؛شوهرم میگه دستش فعلا تنگه ؛من مامانم گفت هرچی کم داشتی من خودم میدم ک دخترت تولد بگیره ؛الان شوهرم گیرداده ک خونه مادرم بگیر براش سالن لازم نیست میگه نمیخوام زیر دین مادرت باشم ؛ازین حرفا ؛خونه مادرشوهرمم خیلی بده کهنه قدیمی ؛اصلا نمیشه تزیین کرد پول ادم خروم میشه ؛الان میگه چه مشکلی با خانواده من داری ک نمیخوای اونجا بگیری ؛من هم از قبل کلی مهمون دعوت کردم تم گفتم ؛بنظرتون چی بگم راضی بشه ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر از این جور آدمای ضد حال بدم میاد 

گذاشته دقیقه نود که نتونی کاری کنی و مجبور بشی قبول کنی.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

حالا سالن هم نشد ی ویلای مناسب اجاره کنین. ما تولد دخترمو تو ویلا کنار دریا گرفتیم خیلی هم خوش گذشت اجاره اش برای یک روز شد دو تومن. خونه ی مادرشوهر اصلا. میتونی بگی ی سالن دیدم قیمتش مناسب با سالن دار هماهنگ باش قیمت رو پایین تر اونی که هست بگه خودت پولو سر وقت و مناسب حساب کن

بگو میخوام به بچه خوش بگذره هیچ مشکلی با خانواده تو ندارم اما خب سنشون بالاعه پدر و مادرت اذیت میشن چندین ساعت بزن بکوب و سر و صدا بگو متشکرم اما نه تصمیمم چیز دیگه ایه قصد بی احترامی هم ندارم لطفن ب تصمیمم احترام بزار

هیچ چیز دائمی نیست

بگو من مشکلی با خانواده شما ندارم 

دلم میخواد بعد این همه مدت برای اولین بار یه تولد خوب بگیرم ضمن آنکه خودم و مامان اینا هیچکدوم دغدغه پذیرایی و کار نداشته باشیم و چند ساعت خوش باشیم با دخترمون

خونه مامان اینا بگیریم لذتی خود ما و مامان اینا از جشن نمی‌برن چون مهمونی در خونشون هست و همش باید بدو بدو باشن

اصلا زیر بار نروفقط کافیه یه بار قبول کنی دیگه باید زیر چتر و منتشون بریاگه نتونستی شوهرت رو راضی کن ...

بنظرت دروغ بگم ؟مثلا بگم سالن پونصد تومنه ؛درحالی ک سالنه هفت و نیم ورودیه شه ؛یا خودشو راضی کنم ؟