ششمیا و نهمیا یک الی دوروز مونده به ازمونتون اول تموم کتابارو یه تورق سریع بزن و از جزوه هات نکات علوم و فرمول های ریاضیو بازیابی و یاداوری کن بعدش یه سری دوره ها و کانال ها مثلا تلگرام هستن که ازمون شبیه ساز رو گذاشتن برین اونارو حل کنید بعد خیلی سریع برید سوالات سال قبل یا سالهای قبل ازمون اصلی رو حل کنید نکته هاشو دربیارید با این روشی که گفتم اگه هیچی هم نخونده باشی ۳۰ درصد میزنی ازمونتو امیدوارم همه قبول شی🩷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانم گل اگر در طول سال نخونده یا کم خونده امشب رو باید حتما بیدار بمونه اول شروع میکنه تورق هر درس ینی تند تند ورق میزنه نکته ها و مطالب مهم رو میخونه بعد میره سراغ جزوه معلم و فرمول های ریاضی و یه سری نکات رو یاداوری میکنه ترجیحا تو کوتاه ترین زمان ممکن زیاد برای این مرحله وقت نزاره بعد اصولا کتاب تست ۳۱ استان رو بزنه که اگه قبلا خونده بود یا وقت نداشت فقط ازمون شبیه سازی که طبق ازمون اصلی طراحی شده رو در بیارید سوالارو بزنه پاسخنامه رو چک کنه و نکات و *اشتباهات رو در بیاره رو سوالاتی که اشتباه زده تمرکز کنید تحلیل ازمون خیلی مهمه و گفته شده سوالات شباهت به سالای قبل دارن تا میتونه همین روند رو روی سوالات ازمون سالهای گذشته انجام بده
دستت درد نکنه عزیزم یک دنیا ممنون خیلی لطف کردی کلی تایپ کردی خدا هزار برابر جبران کنه برات ❤❤فقط ای ...
ببین خیلی مبحث طولانی ایه ولی دوتا نکته کوتاه بخوام بگم ازمون نمره منفی داره سوالات شک دار یعنی حتی بین دوتا گزینه۵۰ ۵۰ مونده بود هم نزنه بهش بگو هرچی کمتر سوالاتو جواب بده احتمال قبولیش بیشتره چون نمره منفی داره و اگر جواب سوالی رو نمدونست از طریق حذف گزینه بدست بیاره