2777
2789

خانما تورو خدا خواهرانه و مادرانه کمکم کنیدمیدونم طولانی ولی بخدا کسی رو ندارم بخونی.   کمک کنید 

شوهر من کلا با مامانم مشکل داره از همون اول مشکل داشت گاهی خوب میشه در حد یک ماه دوباره ازش متنفر میشه بدون هیچ دلیلی بخدا مامانم حتی اسم اینو نمی‌بره که بگید حتما مامانت کاری میکنه و جوری بد میشه که راه های ارتباطی من رو هم باهاش قطع میکنه 

الان تقریبا یه هفته پیش زن عموم خونم بود ( باهاش راحتیم )

شروع کرد در مورد مامانم بد و بیراه گفتن بدون هیچ دلیلی خدایی منم ناراحت شدم و قهر کردم اونم دید من قهرم خودشم قهر کردستان یه هفته هست که قهریم 

امروز ظهر زنگ زد و گفت دیگه نبینم با مامانت حرف بزنی و من مخالفت کردم گفتم چرا و شروع کرد به فحش دادن فحش های بدی هم میده و مامان و بابام رو فحش میده آنقدر فحش داد و داد زد 

که واقعا حالم بد شد و خیلی عصبی شدم زدم زیر گریه و گریه کردم 

چند دقیقه بعدش زن عموم اومد خونمون دید گ یه کردم پرسید چی شده و براش تعریف کردم و رفته و به عموم همه چیزو گفته عموم عصبانی زنگ زده به برادرش و گفته داداشتو جمع کن و تهدید .....

به نظرتون کار درستی شد که عموم خبر دار شده بهم گفت اگه دعوات کرد فقط به خودم بگو

زنگ زدم به داداشش گفتم اینجوری میکنه داداشتگفت باهاش حرف میزنم

الان دوباره شوهرم زنگ زده که به برادرم خبر دادی بیام به حسابت میرسم

نمیدونم چی درسته و چی غلط

اگه شوهرم بفهمه که عموم خبر دار شده چیکار میکنه 😢

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

لا حول و لا قوه الا بالله العلی و العظیم 

لطفا این دعارو خوندنی بگید خدایا (فاطمه خانم بس) بنت مهرانگیز دست از سر زندگیمون برداره 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از اول هیچ اختلافی با مادرت نداشته که کینه کرده باشه؟

نه بخدا 

چون من به مامانم خیلی وابسته ام 

کلا همش میگه مامانت چیکار کرد چی گفت و.....

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

خب شاید به خاطر وابستگیت به مادرت حسادت میکنه

همه پشتم هستن

ولی نمیدونم چرا میترسم 

میترسم فردا که بیاد دعوا ره میندازه 

شاید کتک هم زد 

عموم میگه فقط بهم خبر بده و جرائت ندارم بهش چیزی بگم نمیدونم چرا 

قلبم داره از جا درمیاد 

چیکار کنم به نظرت 

فردا ساکت بشم و هیچی نگم 

یا جوابشو بدم