2777
2789
عنوان

مذهبی ها لطفا بیاین

906 بازدید | 19 پست

لطفا فقط مذهبی ها و افرادی ک. معتقد ب انجام احکام هستن جواب بدن

شما از محصولات کوکاکولا و پپسی و ...ک میگن محصولات اسرائیل هست استفاده میکنین یا نه؟

من پرسیدم گفتن اگه یقین دارین ک محصولاته اسرائیله خرید و فروش و استفاده اش مشکل داره.

درسته شرکتش تو ایران هست ولی روی خود نوشابه کوکاکولا هم نوشته تحت لیسانس شرکت کوکاکولا جهانی.پس حتما یا موادی از اون شرکت وارد میکنن یا پولی بهشون میدن برای استفاده از برندش .نظرتون چیه؟

من استفاده نمیکنم تک تک محصولاتی که نام و نشان کودک کشی داره تحریم دارم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده نمیکنم تک تک محصولاتی که نام و نشان کودک کشی داره تحریم دارم

ما هم مغازه داریم از عالیس و زمزم استفاده میکنیم خیلیا میگن کولا و پپسی ولی دلم نمیاد مخصوصا شرایط الان فلسطین

:) 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

شما اگه لباسی که تولید داخل باشه ولی عکس پرچم اسراییل روی اون باشه رو تن بچه می‌کنی ؟؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)