2777
2789

بانک نیست یکی میخواد بهم ۷۰ تومن بده برای پول پیش خونه 

بعد گفت هر سودی که بانک میده از این ۷۰ تومن تو همونو بده 

بعد من گفتم زیاده برام میشه مثلا فلان قدر بدم 

گفتم ماهی ۱۵۰۰ بدم بعد کل پولت رو هر وقت داشتم یا کم کم بدم 

الان خیلی به دلم افتاده که نکنه ربا باشه از این بد بخت تر بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خونه پیدا کردم ۱۳۰ تومن ماهی ۵ تومن کرایه کل پول خودم ۵۰ میلیونه واقعا نیاز دارم هیچ جا با این پو ...

عزیزم زنگ بزن به حرم 05132020 قسمت مسائل شرعی خانم هم پاسخگوهست خیالت راحت میشه

ولی کلی چیزی که توش سودبدی ربا محسوب میشه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
بانك هم همينه ليكن كلمه ربا رو باسود جابه جا كردن تا عوام فريبي كنن

آره واقعا یکی از دوستام رفت پرسید برای ۲۵ میلیون توی دوسال ۲۰ میلیون سودش میشه یعنی ۴۵ تومن باید پس بده 

بانك هم همينه ليكن كلمه ربا رو باسود جابه جا كردن تا عوام فريبي كنن

سعي كن صندوق شركت كن اگه پيدا نكردي همون مورد دوستت كه سودش كمتر باشه رو انتخاب كن 

« كلماتم را بر اساس شخصيت افراد تنظيم ميكنم »
سعي كن صندوق شركت كن اگه پيدا نكردي همون مورد دوستت كه سودش كمتر باشه رو انتخاب كن

صندوق چک میخواد من اصلا نمیتونم چک پیدا کنم 

گفتم بهش بگم سودش رو تعیین نکنه من خودم کم و زیاد درحد توانم کارمزدش رو بدم