2777
2789

به نظر شما کدوم مورد بهتره؟

تایم کاری اولی بیشتره حقوق بیشتر قرارداد دایم نداره. تا حدودی مسئولیت زیاد داره. روزی ۹ ساعت سرکاری.

دومی تایم کاری کمتر حقوق کمتر ولی شغل رسمی.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرام مهندس رسمي هستند كامپويتر و صنايع. يكي بعد ١٨ سال٢٣ ميليون ميگيره و اونيكي هم١٧-١٨ تومن. واقعا از صبح ميرن تا ٣-٤ ظهر. به نظرم معلمي برا خانم بهتره، همدبه زندگيش ميرسه و هم خوب استخدام رسمي هست و مزاياي خودش رو داره.

من یک خانم معلم متاهلم .بستگی به علاقت شرایطت و خیلی چیزا داره

به نظر شما اگه کسی تو موقعیت اول باشه و علاقه هم داشته باشه. آیا حق داره و اصلا خوبه در حسرت موقعیت دومی باشه و برای بدست آوردنش تلاش کنه یا نه؟

خواهر شوهرام مهندس رسمي هستند كامپويتر و صنايع. يكي بعد ١٨ سال٢٣ ميليون ميگيره و اونيكي هم١٧-١٨ تومن ...

بله متاسفانه شغلهایی که تایم طولانی خانم متاهل سرکار باشه یکم خسته کننده است.

به نظر شما اگه کسی تو موقعیت اول باشه و علاقه هم داشته باشه. آیا حق داره و اصلا خوبه در حسرت موقعیت ...

مهندسی داریم تا مهندس الان همسر من مهندس پروژه ای الان پروژه خابیده بیکاره 

تایم کاریش هم زیاد بعدها برا بچه دارشدن هم سخت

از چه دانشگاهی باشه هم مهم

مهندسی داریم تا مهندس الان همسر من مهندس پروژه ای الان پروژه خابیده بیکاره تایم کاریش هم زیاد بعدها ...

انشالله دوباره کارشون شروع بشه. درست میشه به امید خدا.

مهندس آخه بستگی داره از کدوم دانشگاه باشی،چقد بلد باشی،چیا بلد باشی،زرنگ باشی نباشی،دنبال کار گشتنشم طول میکشه

من خودم مهندسی مکانیک خوندم و متاهلم و دانشجوی ارشدم الان،ولی واقعیتش مهندسی فقط دورکاریاش خوبه که تازه اونم دیگه نمیرسم

همسرمم هم رشته خودمه و دورکاره و پروژه ای کار می کنه و درآمدش خوبه

غیر اینا صرف نداره اونقدر

اگه هم میخوای کار حضوری خوب بگیری دو سه سال باید سابقه کار جمع کنی و با حقوقای ۱۵ تومنی کنار بیای تو اون مدت

اگه حوصلشو داری بسم الله،نداری برو دنبال معلمی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨