2777
2789

سلام دوستان 

مادربزرگم از سمت پدری پیش ما زندگی میکنه و یه سری اخلاقی زشت داره که باعث میشه باهم بحثمون بشه من خیلی کوتاه میام چون بزرگ و احترامش واجب ولی بخدا جوری سرم اورده که استرسی و افسرده شدم 

چون پدرم و مادرم درگیر سرکار میرن و کارمندن و خیلی وقتا نیستن من بهش رسیدگی میکنم ماهانه دکتر میبرم این مسئولیت داره منو میکشه و هر کم کاری که ناخواسته میکمم حس سرزنش خفم میکنه

الان حالش بد شده دلیلشم پیری ولی من عذاب وجدان دارم بشدت دارم دیونه میشم چون باهاش بحث داشتم دارم گریه میکنم حالم بذه

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️

عزیزم یه سری سالمندان هستن تاکردن باهاشون سخته خصوصا اونایی که ازاول یه قولی عنق ولجباز بودن بدتر بلاخره ماهم یه روز پیر میشیم شاید خیلی بدتر شدیم یه خانمه میاد دم فروشگاه ما جنس رو بهش میدیم بعدمیاد پس میده کار همیشش هست گفتم حاج خانم دیگه بهت جنس نمیدم   شما جوونی صبور باش 

عزیزم یه سری سالمندان هستن تاکردن باهاشون سخته خصوصا اونایی که ازاول یه قولی عنق ولجباز بودن بدتر بل ...

اره مادر بزرگ منم دقیقا لجباز و عنق خیلی باهاش راه میام همیشه کوتاه میام با ابنکه مقصر اون و شروع کننده اشم اون باز تهش منم که عذاب وجدان میگیرم و معذرت میخوام روحم داغون شده تا کردن باهاش سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین 

ناخواسته مسئولیتی افتاده گردنت 

سعی کن با متانت و صبوری تر و خشکش کنی چون این زحمت و مسئولیت دائمی نیس یه مدت دیگه که مردن عذاب وجدان دائمیش غیر قابل تحمل میشه برات 

ولی اگه مسئولیتت رو درست انجامش بدی 

بعد مرگش حس خرسندی و رضایت خواهی داشت 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

یه رفتاری نکنیم بعداً پشیمونی بیاره برامون برای منم پیش اومده آلان میگم ببخشید چقدر احمق بودم بیشتر هواشو نداشتم الان پیشم نیست وگرنه درکش میکردم سنی ازش گزشته وکاش باهاش بهتر بودم 

ببین ناخواسته مسئولیتی افتاده گردنت سعی کن با متانت و صبوری تر و خشکش کنی چون این زحمت و مسئولیت دائ ...

اره قبول دارم اینا رو و از این مترسم اگه خدایی نکرده بمیره من مطمعنم از عذاب میمیرم

ولی منم سنی ندارم ۲۰ سالمه سختمه و یه مدتم افسردگی گرفتم تاپیک قبلم هست شرایط خوبی ندارم الان غم باد گرفتم

اره قبول دارم اینا رو و از این مترسم اگه خدایی نکرده بمیره من مطمعنم از عذاب میمیرمولی منم سنی ندارم ...

خودت قضاوت کن 

دوسال یا نه پنج سال سختی و بعدش تا پایان عمر راحتی خوبه یا همین مدت کوتاهی کردن و یه عمر عذاب وجدان 

خود دانی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
خودت قضاوت کن دوسال یا نه پنج سال سختی و بعدش تا پایان عمر راحتی خوبه یا همین مدت کوتاهی کردن و یه ع ...

بله کاملا درست میگید سعی میکنم امیدوارم موفق بشم حتی شده بخاطر خودم که بعدا پشیمون نشم🥲