2777
2789

من بااینکه شرایطش رو داشته باشم یعنی خونه ام آماده باشه ولی باز خوشم نمیاد یکی در بزنه در رو باز کنم بیاد دوساعت بشینه. انگار نه انگار

نباشی ، نمی تونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من عاشق اینم سرزده بیان خونم خوشحالم کنن اما خب خیلییییی کم اتفاق میفته چون دورم از خانواده و فامیل😔

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

الان سه ماه از خونه ی مادر شوهرم اومدیم جایی رو اجاره کردیم حالا زن صاحبخونمون وقت و بی وقت سر ظهر صبح میاد در میزنه بیاد بشینه یه سری تارفش کردم اومد 3 ساعت نشست . من توی خونه تر جمه می کنم . کلی وقتمو گرفت حرفای الکی زد آخه مگه من هم سن توام. توقع داره با 4 تا پسر دختر مجرد هم که داره من باهاش رفت وامد کنم من خودم هم سن بچه هاشم

نباشی ، نمی تونم

وای وای وای

نگو 

مادر شوهرم استاد این کاره

شاید دو ماه یه بار بیاد خونه ام اما میذاره دقیقا وقتی میداد که خونه ی من تو به هم ریخته ترین شکل ممکنه

اونم سر زده یه هو زنگو میزنه 

متنفرم از این رفتار 

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕