2777
2789

من دارم حدود یکی دو هفته شب ها میزنم 

تعریفشو خیییییلی شنیدم امیدوار نتیجه بده

برای سیاهی زیر چشم و آبرسانی پوست وبستن منافذ باز پوست شنیدم فوق العادس

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله نتیجه ط مطلوب بده. خب چقدر گرفتی اصله؟

ممنون قشنگم 

فکر میکنم حدود 80-90 بود

من یه عطاری هست توی تهران خیابون بهار خیلی از محصولاتش راضیم روغن هسته انگور هم از اونجا گرفتم

ممنون قشنگم فکر میکنم حدود 80-90 بودمن یه عطاری هست توی تهران خیابون بهار خیلی از محصولاتش راضیم روغ ...

چه خوب منم میخوام بخرم ولی متاسفانه نمیشه به هرچیزی اونم محصولات زیبایی اعتماد کرد. 

چه خوب منم میخوام بخرم ولی متاسفانه نمیشه به هرچیزی اونم محصولات زیبایی اعتماد کرد.

ای جانم

البته اینستا و سایت هم دارن

اگه خواستین یه سر بزنین شاید دیدین خوب باشه

salimiorg . com

این سایتشونه

محصولات سلیمی

حضوری که میریم جلوی خودمون کره ی بادوم و این چیزا رو میگیره برای همین منم روغنشون رو ازشون گرفتم