2777
2789
عنوان

برگرفته از تاپیک انتقام سخت

102 بازدید | 5 پست

من اصلا بعضیا رو درک نمیکنم

کاری به دروغ و راست مسائل زندگی آدم ها و تاپیک ها ندارم

و روی حرفم با یکسری از آدم هاست نه قومیت 

آخه دوست عزیز تو با این تصور که انگار قومیتت نعوذبالله با خدا برابری میکنه و هیچ بدی درش نبست داری اون قوم رو خراب میکنی.

این چه درکی هستش دارین 

همههه آدم ها با هر قوم و شهر و نژادی خوب بد دارن 

درک این مسئله نقدر سخت هستش؟

حالا چون شما اون قومیت هستی نباید درش آدم بدی باشه؟؟

بعد میگن اسم مارو خراب کردن

ولا من هیچ بدی از قومیت ها ایران ندیدم اما امثال شمارو میبینم یک چیزهایی دستگیرم میشه

این همه دنباله کشی نداره

انگار شما خدایین که آدم بد ندارین؟؟؟

طرف شوهرش بد دله میگه وا چه حرفا شوهر من مال فلان قومیت غیرت داره

عزیزم غیرت که به قوم نسبت میدن با اون که شما میگی فرق داره یک مشاوره برو دوست عزیز همسر شما بد دل و شکاکه که نمیزاره از خونه بری بیرون به قوم و قبیله هم ربط نداره

آنقدر خودخواه نباشید یکم باهم مهربون باشیم 

طرف آنقدر با کینه و کنایه اومده دفاع کنه که گند میزنه به اون قوم عزیزم خود اون قوم عزیز هم مشتاق نیستن شما ازشون دفاع کنی مابه ابرو ریزی هستن بعضیا

وای اره ، ببین همین حالت نسبت به تهران هم هست . مردم راحت میان میگن مثلا لرم ، ترکم بلوچم شمالی شیرازی اصفهانی جنوبی و ..  شهر و قومش رو میگه ، بعد مثلا تعریف میکنه ، میگه مثلا مهمون نوازیم ، یا دست و دل بازیم یا هرچی . بعد کافیه بگی تهران فلان ، حمله میشه بهت که اره حالا مگه تهرانیا چین ، چرا به تهرانی بودنتون مینازید ، چرا فکر میکنید چیژ خاصیه . خب اونی که به عرب بودنش ، ترک بودنش ، شیرازی بودنش مینازه حق داره همه هم میان تعریف میکنن و به به و چه چه ،بعد میگن شهرستانی بودن افتخار داره وفلان .به تهران که میرسید چرا گارد دارید ؟ چه فرقی داره که شهرستانی بودن یا تهرانی بودن افتخار باشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره ، ببین همین حالت نسبت به تهران هم هست . مردم راحت میان میگن مثلا لرم ، ترکم بلوچم شمالی شیرا ...

همه جا ایران افتخار داره

همه مردم پر از زیبایی هستن 

و متاسفانه آدم بد هم وجود داره 

حالا مثلا من مشهدیم دیگه یکی بگه یک مشهدی بلا سرم آورده من باید ناراحت شم؟

خوب خوب و بد هستن دیگه

برای تهران گاهی مردمش بقیه رو میکوبن و میگن ما خوبیم برای همین گارد میگیرن بقیه من دوستانی دارم که با تحقیر صحبت میکنن و میگن همه بدن ما خوبیم برای همین حس بد دارن مردم از این موضوع

وگرنه همه مردم ایران پر از زیبایی هستن

همه جا ایران افتخار دارههمه مردم پر از زیبایی هستن و متاسفانه آدم بد هم وجود داره حالا مثلا من مشهدی ...

حقیقتا . من بیشترین چیزی که توی کوبیدن از تهران دیدم .بچه های شهر های دیگه هستن که برای دانشگاه یا کار بین خودشون و خانواده هاشون شدیدا رقابت هست که بیان تهران و این رو درباره شهر های که کوچیک هستن یا دانشگاه های خوبی ندارن هم نمیگم ، من این رقابت و پز دادن رو توی بچه های مشهد و اصفهانی دیدم که سطح علمی دانشگاه های واقعا خوبی داره توی مهندسی و علوم پزشکی . به نظرم این گارد رو خود افراد خارج از تهران به شدت ایجاد کردن که به عنوان موفقیت ، پیدا کردن کار و یا رفتن به دانشگاه های ازاد شهر تهران رو عنوان میکنن .

حقیقتا . من بیشترین چیزی که توی کوبیدن از تهران دیدم .بچه های شهر های دیگه هستن که برای دانشگاه یا ک ...

همه این ها درسته

اما بیاید قبول کنید یک عده از مردم تهران غرور زیادی دارن بایت شهرشون فکر میکنن اینکه اسم تهرانی میاد باهاشون شخص خاصی میشن که این کاملا اشتباهه

همه چیز به شخصیت خود آدم هستش