2777
2789
عنوان

چطوری لذت ببریم

302 بازدید | 24 پست

چطوری از کاری که  در زمان حال انجام میدیم لذت ببریم؟ 

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با فکر کردن به اینکه شاید دیگه موقعیت یا فرصتش نباشه.

اگه بدونی نمیتونی موفق بشی چی؟ 

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
باید تمرکزت رو از گذشته و آینده بیاری تو لحظه حالبا مدیتیشن میشه فکر و بهتر کنترل کرد

من مدیتیشن انجام میدم ولی بازم ذهنم ناراحته وقتی هرکاری انجام میدم دوست دارم زودتر تموم شه یا انجامش ندم یا اهمال کاری میشه 

کار خونه اگه منظورته من با آهنگ شاد انجام میدم

مطالعه و درس باید اون درس و کتابی که میخونین دوست داشته باشین یا واسش برنامه ریزی کنین تایم کوتاه بعد یواش یواش تایم اضافه کنین.

بعضی وقت ها ( البته بیشتر وقت ها) ادم باید خودشو مجبور کنه هی هل بده تا اون کار بشه عادتش جز وجودش مثل اونایی که هر روز میرن ورزش میگن بدون اون نمیتونیم. 

اگه بدونی نمیتونی موفق بشی چی؟

خب اگه منظورت درسه که اگه علاقه داری دل بدی حتما موفق میشی.تو کلا به هرکاری علاقه داشته باشی،بهش دل بدی،براش وقت بزاری توش موفق میشی.فقط باید راهیو انتخاب کنی ک مطمئنی

چه سوال سختی. مبهم هم هست میشه بیشتر توضیح بدین. از خیلی کارها لذت نمیبریم خب.

دقیقا ما از هیچ کاری لذت نمیبریم

ولی خب حالا فعلا بخام درمورد درسم بگم