2777
2789
عنوان

چطوری لذت ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 24 پست
اگه بدونی نمیتونی موفق بشی چی؟

اگه صد در صد میدونی نمیتونی چرا وقت میذاری براش 

وقتتو بذار رو یه چیزی که هم علاقه داری هم میدونی توش موفق میشی

البته انشان هر کاری بخواد میتونه انجام بده ( قدرت ذهن خیلی بیشتر ازین حرفاست)

توقعتو بیاری پایین و خیلی دنبال چیز خاص و شگفت انگیزی نباش

همینه زندگی و به جز این نیست

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه منظورت درسه که اگه علاقه داری دل بدی حتما موفق میشی.تو کلا به هرکاری علاقه داشته باشی،بهش دل ...

والا من تو همه کارا اینجوریم درسمم که افتضاحه

مثلا با علاقه اومدم ولی اصلا انگار بزور آوردنم  دوست دارم از زیرش در برم

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
دیگه چی برام بگو

سر غذا بالبخند بخور

توحموم بلند‌بلند بخندو آب بازی کن

کسی داره باهات حرف میزنه بلند بلند بخند ب حرفاش

تو خواب هم بخند با لبخند بخواب

دسشویی ک میری سعی کن بخندی و قدر همه چیو بدونی

توقعتو بیاری پایین و خیلی دنبال چیز خاص و شگفت انگیزی نباشهمینه زندگی و به جز این نیست

لذت بردن از چیز های کوچک

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
علاقه میخواد. و حس رقابت. رقابت با خود البته.

والا مثلا من علاقه دارم ولی همش از زیرش در میرم

تو کاری دیگمم اینجوریم

همه فک میکنین زورکی اومدم این رشته

اگه صد در صد میدونی نمیتونی چرا وقت میذاری براش وقتتو بذار رو یه چیزی که هم علاقه داری هم میدونی توش ...

درسته ولی متاسفانه من تو همه کارم مشکل دارم

حتی تو کاری که مثلا استعداد دارم ولی در زمان حال ازش لذت نمی‌برم فقط میخام تموم شه

بخاطر همین همیشه حالم بده

والا مثلا من علاقه دارم ولی همش از زیرش در میرمتو کاری دیگمم اینجوریمهمه فک میکنین زورکی اومدم این ر ...

من خودم به شدت دقیقه نودی ام و رنج میبرم هیییع. درس طوریه که اولش خودتو مجبوری می‌کنی بشینی بعدش غرق میشی و تمرکز آدم بعد از چند هفته می‌ره بالا ذهن ورزیده میشه

سوال شغلی نپرسید

درسته ولی متاسفانه من تو همه کارم مشکل دارمحتی تو کاری که مثلا استعداد دارم ولی در زمان حال ازش لذت ...

اون کار با یه کار دیگه خیلی دوست داری با هم انجام بده

مثلا اگه دوست داری نقاشی کنی حوصلت نمیگیره آهنگی که دوست داری موقع نقاشی کشیدن گوش بده 

از تایم کم شروع کن 

گفتم دیگه یه وقتتان هم باید خودتو مجبور کنی چاره ای نیست