2777
2789
عنوان

نی نی یار ۳میگه ….

271 بازدید | 14 پست

من پی وی نی نی یار یک پیام حذف تاپیک داده بودم هیچ خبری نشد. اونوقت میگن فلانه بهمانه اگه درست نشه این مشکل لطفا اکانت منو کلا حذف کنید.

بی زحمت تگ کنید دوستان برا من تگ نمیشه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

کی پیام دادید؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی پیام دادید؟

حدود سه هفته پیش الان رفتم پی ویم حتی اون لینکی هم داده بودم اونم حذف شده. اگه حذف تاپیک و فعال نمیکنید بی زحمت اکانت منو کلا پاک کنید من نمیتونم اینجوری پیام بزارم برا مشکلاتم نظر بخوام 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
حدود سه هفته پیش الان رفتم پی ویم حتی اون لینکی هم داده بودم اونم حذف شده. اگه حذف تاپیک و فعال نمیک ...

فعلا حذف تاپیک به همین روش خواهد بود

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام. منم چند روز پیش پیام دادم جواب ندادین. لطفاا تایپک های منو حذف کنید لینک هم گذاشتم براتون🙏

برای من نباید بفرستید
https://www.ninisite.com/discussion/topic/13058357/نی-نی-یار-3-
هستم-حذف-تاپیک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13644001/نی-نی-یار-3-هستم-در-خصوص-حذف-تاپیک

فعلا حذف تاپیک به همین روش خواهد بود

پس اکانت منو کلا حذف کنید هی ب ایمیلمم پیام میاد دیگه اونام قطع بشه 

چرا جوابگو نیستید شما؟تبریک تولد میره برای ثاحب خط؟

شما چرا تو تاپیک های بی ربط دیگران سوالاتونو مطرح میکنید؟ (تاپیک زبان!)

یا خودتون تاپیک بزنید یا پیام بدید
پیامک نمیره 

شما چرا تو تاپیک های بی ربط دیگران سوالاتونو مطرح میکنید؟ (تاپیک زبان!)یا خودتون تاپیک بزنید یا پیام ...

سلام نی نی یارجان خب همین حذف ۳ روز در هفته رو بدید به خودمون اصلا ما به ۲ تا هم راضیم،من ۷ ۸ ماهه کلا تاپیک نزدم هروقت دلم پربود جرات نکردم تاپیک جدید بزنم

سلام نی نی یارجان خب همین حذف ۳ روز در هفته رو بدید به خودمون اصلا ما به ۲ تا هم راضیم،من ۷ ۸ ماهه ک ...

پیشنهادتون رو برای فنی میفرستم