2777
2789
عنوان

شیر خشک چی بدم؟ خواهشا کمکم کنید.

152 بازدید | 15 پست

مامانای عزیز پسر من رفته تو 9 ماه. بیومیل پلاس بهش می دادم. جدیدا خیلی بد می خوره. با مصیبت می خوره. گفتن نان خوشمزست گرفتم. فرقی نکرد. آپتامیل و سوپرامیل هم همینطور. SMA خارجی گرفتم. اونم زیاد تفاوتی نکرد. ببلاک رو امتحان نکردم. میگن شیر خیلی سبکیه و زیاد رو وزن گیری تاثیری نداره.

می خواستم از تجربیاتتون استفاده کنم ببینم کدوم شیرخشکه که هم بچه ها مزشو دوست دارن و خوب می خورن و هم رو وزن گیری تاثیر خوبی داره؟

ممنون می شم راهنماییم کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین طور  خانومی دور سر نینیت چقدر بوده تو دوماه  پسر یا دختر قدو وزنش چقد بوده

دختره

قد62

وزن5550

دور سر 39و نیم 

امروز صبح واکسن دو ماهگی رو زدم

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 
استارتر پسرت فقط شیر خشک می خوره؟؟

نه غذای کمکی هم براش شروع کردیم. سوپ، برنج و آب ماهیچه و ...

اتفاقا از وقتی غذای کمکی شروع کردیم بد شیر می خوره. البته قبلشم همچی خوب نمی خورد.

من فکر میکنم مشکل کوچولوت نوع شیرش نیست چند وقتشه نمیخوره؟ رفلاکس پنهان نداره؟ عفونت گوش؟ درد لثه؟ ...

قبلا رفلاکس خفیف داشت. ولی الان یه ماه بیشتره دیگه بالا نمیاره و خودش آروغ می زنه. 

عفونت هم نه. چند روز پیش دکتر چکش کرده. الان دندون دومشو رو هم درآورده.

قبلا رفلاکس خفیف داشت. ولی الان یه ماه بیشتره دیگه بالا نمیاره و خودش آروغ می زنه.  عفونت هم ن ...

خب رفلاکس پنهان اگه داشته باشه بالانمیاره شما ببینی که

دندونم ممکنه دندون سومش تو راه باشه 

من فکر نکنم با مزه اینهمه مدل شیر مشکل داشته باشه

غذا با قاشق رو میخوره؟

خب رفلاکس پنهان اگه داشته باشه بالانمیاره شما ببینی که دندونم ممکنه دندون سومش تو راه باشه  م ...

رفلاکس پنهان علایمش چیه؟

بله غذای کمکی رو با قاشق می خوره. خوب هم می خوره.

من به دخترم اپتامیل میدم شیر خودم رو هم می خوره دو ماه شه  تا الان وزن گیریش خوب بود

شمیم جان دختر شما از کی شیر خشک رو شروع کرد؟

روزی چند وعده میخوره؟

دکتر گفت شیرخشک بدین یا خودتون دادین؟

[QUOTE=44682246]شمیم جان دختر شما از کی شیر خشک رو شروع کرد؟ روزی چند وعده میخوره؟ دکتر گفت شیرخشک بدین 

از روز دوم شیر خشک رو شروع کردم هرروز 3تا 4 وعده بهش میدم 

به خاطر ز ردیش دکتر اطفال گفت در کنار شیر خودم شیر خشک هم بدم زود به زود دفع داشته باشه

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............