2777
2789
عنوان

چقد طول کشید کسی که خیلی دوسش داشتین از سرتون بیوفته فکرش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 39 پست
منطق هم همینو میگهولی قلبم... میخوام منطقی باشم از امروزمحکم باشمنه انقدر ضعیف

اگر دوست داشتی می‌تونی تاپیکاییم که موضوعشون مربوط به روح و روانی و اینجور مسائل هست رو بخونی شاید کمکت کرد🤍

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دوست داشتم دانشگاه عاشق و دیونه یه پسره بود، پسره ولش کرد این هی به ما میگفت یه کاری کنید واسطه گری کنید شاید اون بلد نیست روش نمیشه وووووو  بعد ما کلی واسطه گری کردیم برنگشت و دختره هم ضایع شد

بعد ۶ ماه پسره عاشق یکی دیگه شد رفت خواستگاری دختره جواب رد داد و خداشاهد دیدم پسره هی به این و اون میگفت واسطه گری کنن آخرش درست شد و با اون دختره ازدواج کرد

خواستم اینو بگم اگه واقعا کسی رو بخوان خودشو به درو دیوار میزنه تا بهش برسه 

پس اگه کاری نکرد بدون هیچ کاری نباید بکنی چون نمیخوادت

اگر دوست داشتی می‌تونی تاپیکاییم که موضوعشون مربوط به روح و روانی و اینجور مسائل هست رو بخونی شاید ک ...

چقددددرررر حرفات درسته

یکی دو تا تاپیکتو الان خوندم

ممنونم 

خیلی خیلی 

من دو بار تموم کردمولی دوباره با اصرار اون برگشتمولی نمیتونم باهاش ادامه بدمفقط دلتنگی رو نمیدونم چج ...

بسپر به زمان

من میدونستم آدم من نیست و دقیقا 2بار برگشتم

ازینکه خر فرض می‌کرد و گردن گیرش خراب بود یادم میومد عذاب میکشیدم 

میدونستم ارزشم انقدر پایین نیست

آخرین بار عید امسال بود پیش خدا زجه میزدم ک نمیخوام حسی ازین کثافت تو قلبم باشه 

13 روز عید تموم شد 

و تموم شد😎

من دو بار تموم کردمولی دوباره با اصرار اون برگشتمولی نمیتونم باهاش ادامه بدمفقط دلتنگی رو نمیدونم چج ...

من میدونستم زمان درستش میکنه

به خودم حق میدادم

این اخرا انقدر حالم بود که قشنگ می‌فهمیدم روحم همه چیز رو داره بالا میاره 

ولی خدا خودش جوابشو میده اینو شک ندارم

اون زمان که با دوستم به من خیانت می‌کرد من در جریان نبودم 

فقط حس میکردم شک داشتم 

بعد که دستشون رو شد

یادم اومد همه اون وقتایی که حال من بد بوده

اینا به خیال خودشون منو دور میزدن ولی خدا عجیب گذاشت تو کاسشون

مطمئن باش خدا هیچ چیزی رو بی جواب نمیزاره هیچوقت