2777
2789

و درباره اینم نظر بدید که من تا حالا آرایش غلیظ نداشتم حتی آرایش ملیحم نه خیلیییببب کم بوده بعد الان یهو مژه مصنوعی بزارم با خط چشم زشت نمیشم ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ارایش غلیظ دیگه ترند نیست مژه بکار عزیزم یه مدلی بکار خط چشم لازم نداشته باشی اگر هم خط چشم میکشی کلاسیک کوتاه بکش

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان آرایش کم مده بعدم کسی مژه مصنوعی نمیزاره دیگه خیلی خزه برو کلاسیک بکار اگه دوس داری تغییر کنی

مژه های من کوتاهه اما پر پشت بعد به دوستم میگفتم چه مارک ریملی بخرم که بلند بشه گفتش چرا نمیکاری؟ گفتم اخه خوشم نمیاد که کاشت باشه گفت نه منظورم برای یه روز دو روزه موقت الان کلاسیک میشه یه روزه گذاشت؟

الان ارایش غلیظ دیگه ترند نیست مژه بکار عزیزم یه مدلی بکار خط چشم لازم نداشته باشی اگر هم خط چشم میک ...

آره آرایش نود میکنم فقط نمیدونم چه مدل مژه بزارم خز نباشه یا همینطور خط چشم وگرنه رنگ رژ و... نوده همشه

مژه های من کوتاهه اما پر پشت بعد به دوستم میگفتم چه مارک ریملی بخرم که بلند بشه گفتش چرا نمیکاری؟ گف ...

ریمل بلند کننده بخر بری لوازم آرایشی راهنماییت میکنن مژه هم بزاری یک‌تا دو هفته بعدش میفته 

آره آرایش نود میکنم فقط نمیدونم چه مدل مژه بزارم خز نباشه یا همینطور خط چشم وگرنه رنگ رژ و... نوده ه ...

مژه اگه میخوای بکاری بستگی به فرم چشمات داره فرمش چیه؟ بگو تا راهنماییت کنم 

خط چشم کلاسیک کوته بکش اصلا مرکز چشم رو خط نکش 

مژه اگه مصنوعی میزاری از سایز کوچیک شروع کن داخل چشم رو بذار و گوشه خارجی رو ۱۴ بزار بعد روش کمی بالاتر ۱۶ بزار تا گربه ای بشه چشمت و اصلا نیاز به خط چشم نباشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فرم چشم هام اینطوریه

کآرم مژه نیست بهت ه یه مژه کار خوب پیدا کنین که اصولی انجام بده ولی چون انتهای گوشه خارجی چشمتون رو به پایینه بهتره سنجابی کار بشه