2777
2789
عنوان

ایا پول معیار خوبی برای ازدواج نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 36 پست
وقتی پول داشتی و یه چشمت اشک بود یه چشمت خون میفهمی که اخلاق ازهمه چییییی مهم تره

وقتی نون نداشتی بخوری وقتی هزار تا مشکل داشتی که با پول حل میشه اینقدر شعار نمیدی قطعا که اخلاق مهمه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تو شک نکن اون یه مشکلی داره تا این سن مجرد مونده پسرخاله من ۵۰ سالشه پولدااااار ولی تنهاست چرا؟؟چون ...

این اقا ام یه مقداری خسیسه شاید به خاطر همینه🗿

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پول داشتی و یه چشمت اشک بود یه چشمت خون میفهمی که اخلاق ازهمه چییییی مهم تره

اخلاقش بد نیس ولی خوش اخلاقم نیست

وقتی نون نداشتی بخوری وقتی هزار تا مشکل داشتی که با پول حل میشه اینقدر شعار نمیدی قطعا که اخلاق مهمه

نون نداری بخوری ولی گوشی چند میلیونی دستته و هرماه هم کمتر از صدتومن هزینه اینترنت نمیدی 

منطق شماهاس

یاشاسین آذربایجان   
خب آدم آنقدر پول داشته باشه معلومه مجرد میمونه منم پول داشتم مجرد میموندم و کل کشورهای آزاد عشق و حا ...

فقط کار میکنه اتفاقا

هرچیزی اندازش مهمه ولاغیر

ولی پول مهمه و نمیشه گفت نه 

تو دنیا پول نداشته باشی نفس نمیتونی بکشی حتی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب آدم آنقدر پول داشته باشه معلومه مجرد میمونه منم پول داشتم مجرد میموندم و کل کشورهای آزاد عشق و حا ...

واقعا احسنت به این طرز تفکر اونوقت میگن چرا سن ازدواج بالا رفته 

فقط کار میکنه اتفاقا

کلا پسرا اگه زود ازدواج نکنن و پس زده بشن دیگه دلشون نمی‌خواد ازدواج کنن چون با بالا رفتن سن پسر دیگه نمی‌خوان ازدواج کنن 

من خودم یه استاد دانشگاه داشتم کارخونه و چنتا شرکت داشت ولی مجرد بود 

یکی از فامیلامون هم همینطور 

کلا با بالا رفتن سن پسر  دیگه ازدواج کردن براشون سخت میشع

واقعا احسنت به این طرز تفکر اونوقت میگن چرا سن ازدواج بالا رفته

خب وقتی آدم پول داشته باشه چرا یه مزاحم و وارد زندگیش کنه و اینجور آدما میدونن که همه بخاطر پول میخوادشون و بخاطر همین موضوعه 

خب وقتی آدم پول داشته باشه چرا یه مزاحم و وارد زندگیش کنه و اینجور آدما میدونن که همه بخاطر پول میخو ...

اخه تهش همه چی عادی میشه و اون آدم پولدار هم احساس تنهایی و کمبود میکنه 

اخه تهش همه چی عادی میشه و اون آدم پولدار هم احساس تنهایی و کمبود میکنه

نه دیگه بنظزم آدم پول زیاد داره نباید ازدواج کنه اصلا فقط کشورهای مختلف بره مسافرت همین

نون نداری بخوری ولی گوشی چند میلیونی دستته و هرماه هم کمتر از صدتومن هزینه اینترنت نمیدی منطق شماهاس

مگه من گفتم ندارم خانم با منطق ؟!

شرایط جامعه رو گفتم زود شروع کردی تحقیر ببین پس اخلاقت به کارت نمیاد و شعار میدی😄