zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 12423 عنوان عروس هلندیم خجالتیه😐😐😐 1561 بازدید | 74 پست هر سری مهمون میاد [مثلا خواهرمممم .منطورم اینه ک ادمای نزدیک حتی ]که از بچگی دیدتشون و تقریبا هفته ای چندبار میبینتشون میاد پشت من قایم میشه😂😐قشنگ معلومه خجالت میکشه ن میترسه ن چیزیخجالت میکشه😂 1403/03/30 | 13:11 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرآقاالیاس عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3421 ای خدا منم عروس دارم.خیلی میترسه.مخصوصا از برس چوبی😂😂😂😂 الان داره چرت میزنه شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
سوااااال عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 10410 آخعی بر عکس عروس ما مهمون میاد می پره روشون اون سری عمم رو ول نمی کردد
تعلیق_نکن_نینی_یار عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 25922 ای خدا منم عروس دارم.خیلی میترسه.مخصوصا از برس چوبی😂😂😂😂 الان داره چرت میزنه مال مامانم اینا از بادکنک و مکس کش میترسه 😂😂😂 🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 12423 ای خدا منم عروس دارم.خیلی میترسه.مخصوصا از برس چوبی😂😂😂😂 الان داره چرت میزنه اره عروس منم چیز جدید میبینه وحشت میکنه اون روز داشت با هلو دعوا میکرد فیس فیس مسکرد گارد میگرف سری اولش بود میدید فک کنم تازه این اپشنش فعال شده قبلنا اینطوری نبود 😂
آذر_دُخت عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 2144 الهی بگردم😅😅😅😅😍من گرینچیک دارم برا خودشون اتاق جدا دارن چون هرکسی بجز پدرمادر و داداشم بیاد خونمون مثل سگ نگهبان حمله میکنه تیکه پاره شون میکنه🤕🤕🤕 آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 12423 ای خدا منم عروس دارم.خیلی میترسه.مخصوصا از برس چوبی😂😂😂😂 الان داره چرت میزنه میگم شما ناخوناشو کوتاه میکنید؟تازگیت خیلی تیز شده دستام اینا کلا خراش خورده =*)
همسرآقاالیاس عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3421 مال مامانم اینا از بادکنک و مکس کش میترسه 😂😂😂 😂😂😂😂 نمیدونم والا بیش از حد ترسو تشریف دارن.موهامو شونه میزنم فقط دستمو نگاه میکنه.طرفش ببرم جیغ میکشه شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 12423 الهی بگردم😅😅😅😅😍من گرینچیک دارم برا خودشون اتاق جدا دارن چون هرکسی بجز پدرمادر و داداشم بیاد خون ... اوه اوه الهییییارههه شنیدم گرینچیکا خیلی بلاعن😍😍😍😍خیلی برام جالبه ک واسه خودشون شخصیت دارنخجالتییی😂😂😂😅
همسرآقاالیاس عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3421 اره عروس منم چیز جدید میبینه وحشت میکنه اون روز داشت با هلو دعوا میکرد فیس فیس مسکرد گارد میگرف سری ... 😂😂😂😂 اوخی حیوونا دنیای خودشون دارن.واکنشون جالبه شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
sturmfrei عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2844 میگم شما ناخوناشو کوتاه میکنید؟تازگیت خیلی تیز شده دستام اینا کلا خراش خورده =*) اره کوتاه کن ناخناشو منم خیلی وقته کوتاهشون نکردم بلند شده ولی درکل اره باید کوتاه کنی
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 12423 عروس من انقدر پرروعه از سر و کول مهمونا بالا میره😂 اینم تازگیا اینطوری شدهی بار عمه شوهرم اومده بود خونمون اصرار کرد ازقفس درش بیارید اینم پرواز کرد عین گلوله بنگگگگنشست رو سرش😂😂😂مونده بودیم بخندیم یا پرنده رو از لا موهاش دراریم
همسرآقاالیاس عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3421 میگم شما ناخوناشو کوتاه میکنید؟تازگیت خیلی تیز شده دستام اینا کلا خراش خورده =*) شوهرم چند روز پیش با ناخن گیر افتاده بود دنبالش.میگفت بزار بگیرم.خالم قبلا عروس داشت گفت نگیرید حیوون میمیره ماهم ترسیدیم کاری به کارش نداریم. شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان