2777
2789
عنوان

عروس هلندیم خجالتیه😐😐😐

1561 بازدید | 74 پست

هر سری مهمون میاد [مثلا خواهرمممم .منطورم اینه ک ادمای نزدیک حتی ]

که از بچگی دیدتشون و تقریبا هفته ای چندبار میبینتشون 

میاد پشت من قایم میشه😂😐

قشنگ معلومه خجالت میکشه 

ن میترسه ن چیزی

خجالت میکشه😂

ای خدا منم عروس دارم.خیلی میترسه.مخصوصا از برس چوبی😂😂😂😂 الان داره چرت میزنه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال مامانم اینا از بادکنک و مکس کش می‌ترسه 😂😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اره عروس منم چیز جدید میبینه وحشت میکنه 

اون روز داشت با هلو دعوا میکرد فیس فیس مسکرد گارد میگرف 

سری اولش بود میدید 

فک کنم تازه این اپشنش فعال شده قبلنا اینطوری نبود 😂

الهی بگردم😅😅😅😅😍

من گرینچیک دارم برا خودشون اتاق جدا دارن چون هرکسی بجز پدرمادر و داداشم بیاد خونمون مثل سگ نگهبان حمله میکنه تیکه پاره شون میکنه🤕🤕🤕

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...

میگم شما ناخوناشو کوتاه میکنید؟

تازگیت خیلی تیز شده 

دستام اینا کلا خراش خورده =*)

مال مامانم اینا از بادکنک و مکس کش می‌ترسه 😂😂😂

😂😂😂😂 نمیدونم والا بیش از حد ترسو تشریف دارن.موهامو شونه میزنم فقط دستمو نگاه میکنه.طرفش ببرم جیغ میکشه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
الهی بگردم😅😅😅😅😍من گرینچیک دارم برا خودشون اتاق جدا دارن چون هرکسی بجز پدرمادر و داداشم بیاد خون ...

اوه اوه الهیییی

ارههه شنیدم گرینچیکا خیلی بلاعن😍😍😍😍

خیلی برام جالبه ک واسه خودشون شخصیت دارن

خجالتییی😂😂😂😅

اره عروس منم چیز جدید میبینه وحشت میکنه اون روز داشت با هلو دعوا میکرد فیس فیس مسکرد گارد میگرف سری ...

😂😂😂😂 اوخی حیوونا دنیای خودشون دارن.واکنشون جالبه

میگم شما ناخوناشو کوتاه میکنید؟تازگیت خیلی تیز شده دستام اینا کلا خراش خورده =*)

اره کوتاه کن ناخناشو منم خیلی وقته کوتاهشون نکردم بلند شده ولی درکل اره باید کوتاه کنی

عروس من انقدر پرروعه از سر و کول مهمونا بالا میره😂

اینم تازگیا اینطوری شده

ی بار عمه شوهرم اومده بود خونمون اصرار کرد ازقفس درش بیارید 

اینم پرواز کرد عین گلوله بنگگگگ

نشست رو سرش😂😂😂

مونده بودیم بخندیم یا پرنده رو از لا موهاش دراریم

میگم شما ناخوناشو کوتاه میکنید؟تازگیت خیلی تیز شده دستام اینا کلا خراش خورده =*)

شوهرم چند روز پیش با ناخن گیر افتاده بود دنبالش.میگفت بزار بگیرم.خالم قبلا عروس داشت گفت نگیرید حیوون میمیره ماهم ترسیدیم کاری به کارش نداریم.