2777
2789

عروسی خالمه میخوام پشت موهامو رنگ کنم بنظرتون چه رنگی خوبه؟ من موهام خیلی بلنده یه جوری باشه که بد نشه یا اینکه کلا نظرتونو بگین کجای موهامو رنگ کنم

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ فانتزی بزن لابلای موهات مثلا آبی یا بنفش

اره خودمم بنفش و ابی دوس دارم

یعنی رگه ای بگم بزنه داخل موهام؟ یا ته موهام؟

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨
اکستنشن کن به نظرم خیلی شیک تره و به موهات کمتر آسیب میزنه دلت هم زد میتونی برش داری ده تا دونه جلوی ...

چجوریه

اگر فقط میخوای پشت موهات باشه باید رنگ فانتزی بزنی بستگی به سنت هم داره

۱۸ سالمه

چجوریه

اکستنشن موی طبیعی آرایشگاه ها انجام میدن 

اگر موی فانتزی دوس داری آبی و سبز و اینا میتونی بگی برات درست میکنن 

دو طرف فرق سرت بزن با چسب کراتین و دستگاه مخصوص میچسبونن ظریفه و اصلا دیده نمیشه ولی موها رو مخری ازشون و دیگه مال خودته تا دوماه هم میتونی نگه داری رو موهات 

دیگه دردسر دکلره و رنگ نداری 

بعدش هم میری همونجا با اسپری مخصوص برات ریمو میکنن و موها رو بهت تحویل میدن هرموقع دوباره خواستی فقط هزینه نصب میدی 

میتونی رنگش هم عوض کنی رنگای دیگه بزنی

اکستنشن موی طبیعی آرایشگاه ها انجام میدن اگر موی فانتزی دوس داری آبی و سبز و اینا میتونی بگی برات در ...

عوارض نداره؟؟ چقد خوبه اینجوری

عوارض نداره؟؟ چقد خوبه اینجوری

نه عزیزم عوارضش از رنگ و دکلره خیلی خیلی کمتره 

فقط جای خوب برو یکم گرونتر اما ظریف دربیاره برات که شیک بشه 

خودم چندین ماه رو سرم داشتم موهام بخاطر کراتین و رنگ های تیره اصلا دکلره باز نمیکرد رنگ یخی زدم تو زمینه تیره خدا میدونه چقدر شیک شده بود

نه عزیزم عوارضش از رنگ و دکلره خیلی خیلی کمتره فقط جای خوب برو یکم گرونتر اما ظریف دربیاره برات که ش ...

مرسی عزیزم حتما همینکارو میکنم