2777
2789
عنوان

با خواهرم قهریم

597 بازدید | 24 پست

عروسی خواهر کوچیکمه ،ما یه سالی میشه خواهر بزرگمون باهامون قهره ،سر مسائل الکی هرکاریم کردیم اشتی نکرد ، الان نمیاد عروسیش میگه میخوام ابروش بره، 

چیکار کنیم به خانواده همسر خواهرم چی بگیم؟

بگید خاهرتون کرونا گرفتن قرنطینه س 

همتون همینو بگید

چ زشت 

چ خاهریه ک دنبال بی ابرو کردن خاهراشه

جا شما باشم بهیچعنوان دیگه باهاش رابطه برقرار نمیکنم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگید خاهرتون کرونا گرفتن قرنطینه س همتون همینو بگیدچ زشت چ خاهریه ک دنبال بی ابرو کردن خاهراشهجا شما ...

خب ما بخاطر خواهرمون که روز عروسیش غمگین نباشه باز رفتیم سمتش ، ولی اون عمدا آشتی نمیکنه که این طفلی اذیت شه

دلش شکسته ؟ دل ما باید بشکنه که دخترش مامانمو از رو پله هل داد ۶ ماه پاش تو گچ بود کتفش شکست ،یه معذ ...

منم دلمو شکستن

الان‌پدر مادرم‌ دارن از مکه میان نمیرم

چون خیلی بهم بی حرمتی شده

بگید مریض شده و نتونسته بیاد به خواهرتم بگید ابروی یه دختر دست تو نیست که بخوای با این کارت آبرو ببری و 

بعدم شاید نبو ش بهتر نیاد عروسی رو تازه خراب کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خب ما بخاطر خواهرمون که روز عروسیش غمگین نباشه باز رفتیم سمتش ، ولی اون عمدا آشتی نمیکنه که این طفلی ...

شما هم کلا بیخیالش شین 

اصلا بهش نگید بیاد

گاهی محل زیادی دادن ب یکی دچار جو و توهمش میکنه

خودتون هستین حالا خانواده دامادم مطمعن باشید خیلیی پیگیر نمیشن 

نهایت میگین کرونا گرفته قرنطینس

مشکلات تو همه ی زندگیا پیش میاد قرار نیس ما ب همه جواب پس بدیم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺