شده لکه ها رسوبات آب حسابی دردساز بشن ؟ اینجور موقع ها سیف آبی Perfect Shine بهترین انتخابه. اسپری سیف آبی Perfect Shine با ترکیبات قویای که داره بدون آسیب رسوندن به سطوح به راحتی رسوبات آهکی و لکههای زرد رنگ رو از بین میبره، این محصول برای از بین بردن لکههای رسوبی و آهکی روی شیرآلات و سطوح فلزی طراحی شده و همه جا رو برق می انداز. در واقع اسپری پرفکت شاین سیف، رمز درخشندگی شیرالات و سطوح بهداشتی شماست "
من از سیف کرمی استفاده میکنم واقعا عالیه اما من ته استکان هام هم رسوب میبنده البته از پشت.بخاطر سختی آب هستش.اونو چجوری تمیز کنم اصلا پاک نمیشه
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
من از سیف کرمی استفاده میکنم واقعا عالیه اما من ته استکان هام هم رسوب میبنده البته از پشت.بخاطر سختی ...
با جرم گیر من
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم این رسوباتی که چند سال مونده هم با سرکه تمیز میشه؟روش تمیز کردنتونم بگید لطفادارم جا به جا میش ...
یه حوله بگیر کامل تو سرکه غرقش کن . بعد همونطور که خیسه بپیچ مثلا دور شیر آب پررسوب، یه شب تا صبح بمونه. قدیمی ترین رسوبها هم پاک میشه. یا سینک و کاشی همه جا میشه استفاده کرد
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃