2777
2789

من اصلا هیچ ورزشی نکردم . بعد الان بدنسازی میرم . مربی بهم برا هر جلسه برنامه داده  . ولی پیشم نمی ایسته.  و اینکه بدنم خیلی میلرزه . و کلا می ترسم حرکات رو اشتباه بزنم . به نظرتون برای من که اصلا ورزش نکردم چی مناسبه برای سفت شدن عضلات و فرم دهی اندام . پیلاتس یا تی آر ایکس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر ورزشب که علاقه داری میتونی شروع کنی حتی ورزش های خیلی خیلی سخت مثل ژیمناستیک اما نکته مهمی که باید رعایت کنی اینه که به مربی بگی که بنیادی ترین و راحت ترین حرکات رو بهت بده و خودتم برای موفقیت صبوری کنی بعد ۳ماه می بینی چقدر تو اون رشته موفق شدی . 

هر ورزشب که علاقه داری میتونی شروع کنی حتی ورزش های خیلی خیلی سخت مثل ژیمناستیک اما نکته مهمی که بای ...

خب من الان اصلا به بدنسازی  علاقه ندارم و فقط برای فرم دهی میرم . برام هم خیلی سخته . دوست دارم برم ورزشی مثل زومبا یا رقص ولی میگن لاغر میشم . چون الانم خیلی لاغرم . و عضلات سفت نمیشه

خب من الان اصلا به بدنسازی علاقه ندارم و فقط برای فرم دهی میرم . برام هم خیلی سخته . دوست دارم برم ...

زومبل که میدونم قدرتی داره من خودم زومبا تو خونه با بتو رفتم وزنه هر دست میگرفتم و کار میکردم . رقص که هوازیه و لاغر میکنه برای فرم دهی باید وزنه به پاها ببندی یا تو دست هم وزنه بگیری تا قدرتی کار کنی . بهترین ورزش برای حجم گیری و قدرتی اول بدنسازی بعد تی آر ایکس