2777
2789

سلام . من پسرم سه ساله شو تازه پر کرده، قدش ۱۰۴ و وزنش هم حدود ۱۹ . اصلا چاق نشون نمیده که ظاهر لاغر هم داره ، تحرکش زیاده، بدغذا نیست . پرخورم نیست، قد تولدش ۵۳ و وزنش حدود ۴ کیلو بود اون موقع هم لاغر استخونی بود . دکتر میگه تغذیه اش زیاده و این قد و  وزن بچه ۴ سال به بالاست. باید مشاوره غدد ببری ، راستش همسرم میگه لازم نیست و دکتر متوجه نیستو....اینم بگم ماشاله خوب قد میکشه و این و تولباس هاش میبینم. اینم بگم قد خودم ۱۷۳ و همسرم هم قد منه . میخواستم ببینم مورد مشابه دیدین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیخواد ببری استخون بندی درشته من دخترم سه و نیم سالشه ۱۵ کیلویی همش میگن لاغره ولی قدش بلنده دیده نمیشه چند وقت دیگه بزرگ تر بشه بیشتر تحرک کنه لاغر تر میشه بچه رو دکتری نکن بچه تپل قشنگه

نه نمیخواد ببری استخون بندی درشته من دخترم سه و نیم سالشه ۱۵ کیلویی همش میگن لاغره ولی قدش بلنده دید ...

ددقیقا کلا درشت تره ماشالله سایز پا و لباسش هم از اول همین بود 

الان چند سالشه ، قدش خوبه؟؟

الان ۸سالشه 

تو مدرسه ک نسبت به هم کلاسهاش جزو قد بلنداس ولی هستن چندتا دختر ک ازش بلند ترن تو کلاسشون 

من خودمم بچه بودم همیشه قدم بلند بود با اینکه لاغر بودم باباشم همینطور بوده 

نمیدونم وزن نرمال سه سالگی چقدره ولی بابت قدش خیلیم خوشحال باش 

خب قد خودتون زیاده عزیزم بخاطر خوراک و صددرصد ژن که تا هفت نسل هم میتونه شباهت داشته باشه مسئله ای ن ...

جالب بود هفت نسل و نمی دونستم من تصورم این بود خوب تو این سن نباید خودشو نشون بده و بیشتر تو سن رشد باید نشون بده دورلن بلوغ منظورمه

ددقیقا کلا درشت تره ماشالله سایز پا و لباسش هم از اول همین بود

خوب استخون بندی داشته بزار بزرگ بشه یک مرد چهارشونه خوشتیپ میشه به حرف دکتر گوش نکن اگه خیلی شکم داره خیلی غبغب داره شاید از گم تحرکی و تیروئید باشه اگه نداره پس بچه کلادرشته  چون خودت قد بلند حساب میشی

خوب استخون بندی داشته بزار بزرگ بشه یک مرد چهارشونه خوشتیپ میشه به حرف دکتر گوش نکن اگه خیلی شکم دار ...

اتفاقا اصلا ظاهرش چاق نیست بخاطر تحرک اصلا شکم و اینا ندارع که دنده هاش هم بیرونه . مرسی گفتین