2777
2789
عنوان

پنهان کاری خانواده شوهر

145 بازدید | 13 پست

دیروز شوهرم  از سرکار برگشت پریشان و استرس داشت طوری که نمی تونست نهار بخوره گفت استرس کار  دارم دو لقمه خورد و پاشد  گفت با یکی از دوستان قرار دارم  ساعت 2  رفت 3برگشت . غروب هم باز به بهانه دیدن دوستش رفت  دیشب گوشیش چک کردم دیدم خواهر شوهرم عمل داشته  اصلا به من اطلاع ندادن و شوهرم پنهانش کرد    امروز میگه بعداز ظهر کاری داری برو کاراتو انجام بده. منم با بچه میرم خونه مامانم  منتظر بودم بگه که باز نگفت دارم از حرص و غصه  منفجر میشم  شما بودین چه عکس العملی نشون می‌دادین،؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا تو کار پنهان کاری و نگفتن هستن از دستشون خسته شدم عروس فضول و دوبه هم زنی هم نیستم که بگم ترس ...

یک سری مسایل خانوادگیه و ربط به عروس و داماد نداره . ما هم ممکنه خیلی چیزها رو به دامادها نگیم . برادر هم نداریم اگر داشتیم شاید به عروس هم نمیگفتیم 

خودمم پیش اومده همسرم ساعت ۱۱ شب رفته خونه خواهرش کلا نپرسیدم مشکل چیه فقط گفتم خیر باشه انشالله . بعد از چندماه خودشون گفتن مشکل چی بوده 

یک سری مسایل خانوادگیه و ربط به عروس و داماد نداره . ما هم ممکنه خیلی چیزها رو به دامادها نگیم . برا ...

آخه  وقتی به شوهر میگم  کاری می‌خوام انجام بدم به کسی نگی ولی یهو میبینم کلا خبردار شدن میگم چرا میگی میگه حواسم نبود   

آخه وقتی به شوهر میگم کاری می‌خوام انجام بدم به کسی نگی ولی یهو میبینم کلا خبردار شدن میگم چرا میگ ...

خوب شما هم نگو . مستقیم برو انجام بده اگر گفت چرا قبلش خبر ندادی بگو متاسفانه تو دهنت لقه منم خوشم نمیاد حرفم پخش بشه 

یه مدت این کارو کنی دهنشو جمع میکنه 

مگه عروس غریبه اس؟

عروس و داماد با یه خط خطبه عضو خانواده شدن با یه خط هم میتونن برن . پس اسرار و مسایل خیلی مهم رو دلیلی نداره بهشون بگی . اگر  دوست داشتی میتونی بگی ولی الزام نداره 

دوتا خواهر بنده طلاق گرفتن . فکر کن ما همه رازهای خونه رو میرفتیم به اون دوتا داماد میگفتیم . بعد جدایی میتونستن خیلی راحت برن پخش کنن